sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Syntymäpäivä

Ihanat helteet! En minä kuumuudesta pidä, todellakaan, mutta on se mukavaa saada tänne pohjoiseenkin muutama hellepäivä vuodessa. Kyllä niitä kylmiä päiviä on vuodessa ihan tarpeeksi! Meidän kesätyttö köllöttelee tyytyväisenä sängyssään tädin ostamassa bodyssa, joka on vielä hieman isohko... Se on vaan niin nätti, etten malttanut olla laittamatta!


Täytän tänään 21. Synttäreiden kunniaksi kävin tytön kanssa kirpparilla. Tarkoitus oli ostaa itselleni jotain, mutta näinhän siinä taas kävi, että tein löytöjä lapselle...


Kaikki yhteensä 2,80€! Housut on vielä ihan liian isoja, mutta olen ostellut isojakin kokoja jos halvalla on tullut vastaan nättejä. Ja hyvä niin, kaapissa on odottamassa kauniita värikkäitä vaatteita niin paljon, että ihan tarpeeseen tarvitsee ostaa vasta 80-senttisiä :D Ja kaikki kirpparilta! Paitsi tämä seuraava, joka on täältä. Småfolkin kissaleikkipuku maksoi vain 14,60!


Tänään värjään hiukseni pinkiksi ja suunnittelen vähän uuden kotimme sisustusta. Me nimittäin muutamme! Tai ainakin meille on tarjottu vuokralle kolmiota, lupasin huomenna ilmoittaa otammeko sen. Olen niin innoissani ja onnellinen, että laitan tännekin pohjapiirroksen näkyviin. Vihdoinkin saadaan lastenhuone ja mikä parasta: vaatehuone!

1 kommentti:

  1. onnea synttäreiden johdosta! :) mä sain aika saman ikäsenä oman tyttöni, kun neiti oli 11 päivää vanha niin täytin ite 21 :D
    ihana toi småfalkin puku!
    ja oih, vaatehuone! <3 :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!