keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kotona taas


Nyt ollaan vihdoinkin kotiuduttu mummolasta takaisin tänne kaupunkiin. Kyllä vauhtia riitti ainakin miehen pojalla ja minun veljillä :) Pikkusisko ja Lyyti eivät olleet ihan vielä niin vauhdissa mukana. Siskoa kiinnosti eniten meidän koira, joka oppikin nopeasti, että kannattaa olla hollilla kun sisko ruokailee...


Kotipaikkakunnallani oli tosiaan uusi kirpputori, jossa kävimme äitini kanssa "vähän katselemassa". Loppujen lopuksi pistin rahaa palamaan 15 euroa! Sinänsä ei mikään suuri summa, mutta kun mikään yksittäinen tavara ei ollut kallis, niin sitä tavaraa oli tosiaan aikamoinen pino! Kaikkea ei tullut vielä kuvattua, mutta mm. keittiövälineitä ja kaunis pussilakana löytyi näiden lisäksi.

Kahvipurkki saa olla Lyytin virallinen korupurkki, löysin aika monet helmet sinne! Ruutupyyhe oli niin iso, että saan ommeltua siitä keittiöön kaksi! Niihin voisi virkata vaikka punaiset reunapitsitkin. Vauvanvaatteet ja tyynyn sain lahjaksi tädiltäni.


Ja ihan lopuksi, voi ihanuus! Mies keksi ajaa Tuurin kyläkaupan kautta kun se oli ihan kotimatkan varrella. Itse ostosreissu oli melko hirveä kokemus (onneksi hyvin lyhyt sellainen!), mutta en valita enää kun löysin sieltä nämä sopuhintaan :) Anteeksi kuvanlaatu, oli niin kiire bloggaamaan, että tämä valottunut saa luvan kelvata! Olisi tehnyt mieli ostaa myös Brion leikkihella, mutta ehkä joululahjaksi sitten! Eipä tuo tyttö näistäkään mitään vielä ymmärrä, mutta äiti iloitsee!


Lisään edelliseen postaukseen vähän lisää kuvia juhlista. Jos juhlapaikan tunnelma viehättää, niin vierailkaa äitini blogissa, sillä kuvat on otettu heiltä. Opetin eilen äitini pitämään blogia, toivottavasti lähtee sujumaan! :)

1 kommentti:

  1. Ihanat noi Brion työntökärryt (meillä haaveissa just samat), ja noi vihreäpilkulliset legginsit erityisesti! :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!