tiistai 6. heinäkuuta 2010

Uudet hiukset


Tällaiset olen aina halunnut. Toteuttaminen on aina vaan ollut liian ongelmallista. Mulla on ollut pitkään mustaksi tai punaiseksi värjätyt hiukset, joita ei ole saanut värinpoistoilla tarpeeksi vaaleaksi. Näitä shokkivärejä varten pitää nimittäin olla ihan blondit. Lisäksi hiukset on olleet pitkät, värinpoistoja olisi tarvinut ainakin kolme purkkia, samoin uutta väriä. Ihan liian tyyristä hommaa!

Vaan nytpäs mulla on vaan ihan vähän tukkaa ja sekin oli oman väristä! Yhdestä värinpoistopurkista riitti kahteen peräkkäiseen värinpoistoon ja pinkistä väripurkista meni vain kolmannes! Tämä pinkki säilyy avattuna, eli eivät menneet loput värit hukkaan :)

Samalla ajoin sivut ihan kaljuiksi, kyllä on hassun tuntuiset!

3 kommenttia:

 1. Minä kadehtien katselen ihmisiä jotka uskaltavat tehdä noin repäisevä hiusvärivalinnan!

  Kampaajani ehdotti minulle kerran tuonvärisiä raitoja, paria vain, enkä antanut laittaa :)

  VastaaPoista
 2. Musta tuntui ensimmäisen päivän ajan, että mulla on joku vappuperuukki päässä! Nyt alkaa olo olla ihan normaali, mitään muuta hiusväriä on jo vaikea kuvitella :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, olen tukastasi kade. Mulla oli talvella puoltoista kuukautta melkein saman värinen, ja rakastin sitä. Lopulta sai lähteä, kun kyllästyin jatkuvaan uudelleenväjäämiseen, tummaan juurikasvuun ja pinkkeihin tahroihin kaikkialla kylppärin kaakeleista miehen kainaloon. Mutta kuinka kaipaankaan pinkkiä väriä, epäilen että samalla tavalla kuin jotkut kokevat olevansa naisia miehen ruumiissa, minä koen olevani pinkki ruskeassa ihan vain siksi, että luonnolla ei ollut tarpeeksi shokkivärejä paletissaan. Pinkissä oli omempi olo kuin omassa tukassa. Vaikka ekat päivät oli tosiaan outo olo aina kun katsoi peiliin ;)

  Pinkin jälkeen kävin läpi oranssin, punaisen, violetin ja tummanruskean. Tänään juuri katsoin peiliin ja totesin, että aika lähelle omaa väriä on nyt vihdoin päästy. Eli pitäisi varmaan olla tyytyväinen, mutta ihan hirveästi tekisi mieli palata pinkkiin. Ah ja voi, elämän suuria dilemmoja.

  PS. Vielä vuodatuksen lopuksi kysymys, että mitä väriä/sävyä käytit?

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!