tiistai 20. heinäkuuta 2010

Ristiäiset

Meidän ihanainen kastettiin lauantaina maalla mummolassa. Itse toimitus sujui varsin itkuisissa merkeissä, mutta juhla hyvin! Sää oli mukava ja vieraita yli 30! Lahjojenkin määrä huimasi aivan päätä, mitenköhän kaikki mahtuu autoon kun innostuin vähän paikkakunnan uudella kirpparillakin... Niistä enemmän huomenna, kun päästään täältä mummolasta takaisin kotiin.


Nimeksi tytölle tuli

Lyyti Ida Maria

Sukunimen neiti sai isältään. Äitikin on sitä yrittänyt havitella, mutta vielä ei ole viety vihille (vihjailtu on kyllä riittämiin)!


Juhlamekot on yritetty valita sopimaan hienosti yhteen :) Miehelle yritettiin hakea viime hetkellä punaista paitaa, mutta eipä sattunut löytymään.

Meidän lapsivieraat oli kyllä niin eri puusta veistettyjä kaikki, mutta jokainen niin ihania! Tässä miehen siskontyttö ja minun pari serkkutyttöä.

5 kommenttia:

 1. Ihana nimi! Onneksi olkoon vanhemmille!

  Sattumalta löysin blogiisi ja täytyy sanoa, että IHANA BLOGI! Taidanpa pistäytyä useamminkin!

  Ihanaa viikon jatkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 2. Onnea Lyytille uudesta kauniista nimestä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos kaikille! Kyllä tuota ristiäispäivää odotettiin, että saa ruveta tuota nimeä käyttämään. Jotenkin tuntui, ettei sitä saa käyttää ennen. Vieläkään ei kuitenkaan osata, käytetään vaan kaikkia hassuja lempinimiä. Mutta kyllä se siitä :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!