keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Olohuone

Rakas serkkuni jätti jokin aika sitten kommenttia ja pyysi meiltä kotoa sellaisia kuvia, joista näkee miltä täällä oikeasti näyttää. No joo, olen ihan syystä vältellyt sellaisia, meillä kun ei oikeasti ole mitenkään nättiä. Olen pyrkinyt ottamaan lähikuvia niistä yksityiskohdista jotka ovat mielestäni täällä onnistuneet ja pyrin pikkuhiljaa sisutamaan koko kotimme edustuskelpoiseksi.

Asumme kerrostalokaksiossa vuokralla. Esim. tapetit ja lattiamateriaalit ovat siis mitä ovat, eikä niihin voi vaikuttaa. Seinille olemme myös pyrkineet kiinnittämään mahdollisimman vähän tavaraa ja hyödyntämään jo olemassaolevia nauloja ja koukkuja. Asunnossa on ihan liikaa tavaraa mutta sille ei mahda mitään - häkkivarasto on jo ääriään myöten täynnä.

Aloitan nyt olohuoneesta ja bloggailen muut huoneet aina sitä mukaa kun siltä tuntuu. Otin kuvat äsken tuossa ohimennen, yritin siis olla kaunistelematta totuutta enkä järjestänyt yhtään tavaraa piiloon.


Työpöydällä ei oe vielä mitään järjestystä, se on suoraan sanoen ihan järkyttävässä kunnossa. Työpöydän tuolikin on keittiön pöydän ylimääräinen tuoli, joka ei mahtunut varastoon. Yritin raivata sinne tilaa ostaakseni kivemman tilalle, mutta en onnistunut... Inhoan myös kaiuttimia sohvan kaiteilla, mutta mies ei tingi kotiteatterisysteemistä, se on kuulemma pakko olla (omasta mielestäni ääni on paljon huonompi ja hajanaisempi noista).Vastakkaisella seinällä edelleen eniten häiritsee nuo hiton kaiuttimet. Subbarin olen yrittänyt naamioida huonolla menestyksellä pikkupöydäksi... Se on sentään petsattu ihan kivan väriseksi :) Haluaisin sellaisen ihanan retrotuulettimen tuon vanhan tilalle niin sitä vois ihan hyvillä mielin pitää esillä, mutta eipä oo tullut vielä ostettua.


Viimeistä kuvaa voisi sanoa jo inhorealistiseksi, ei mitenkään imartele meidän olohuonetta... :) Tuo vaalea jumalaton lipastosysteemi on miehen peruja ja olen jo muutaman kerran kinunut lupaa maalata se vaikka punaiseksi ja vaihtaa kahvat. Sitten se voisi menetellä. Kissojen nurkkaus ei ole myöskään mitenkään kivan näköinen, mutta pakkohan heillä on semmoinen olla! Vaaleanvihreän maton tilalle haluaisin sinapinkeltaisen ruskeilla raidoilla. Tulisi vähän kontrastia tuohon hailakkaan ulkoasuun.

Tuosta dyykkaamastamme taulunkehyksestä bloggailinkin jo aikaisemmin. Kangas maksoi kirpparilla 40cnt, halpa taulu siis!


Haluaisin vaihtaa olohuoneessa järjestystä. Jos kukaan sai mitään selkoa tämän perusteella meidän nykyisestä järjestyksestä, niin heitelkäähän ideoita kehiin! Toiveena olisi, että kaikki rumat jutut saisi sijoitettua niin, että ne eivät olisi mitenkään huomiotaherättävän esillä.

1 kommentti:

  1. Minusta teillä on sievää. Harvan koti se on kuin suoraan kuvastoista :) Tykkään erityisesti verhoista ja ekan kuvan tunnelmasta :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!