keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kuulumisia

Kauhean vähän on tänne näytettävää! Niin, paitsi vauvasta tietty.

Käsitöitä en ole ehtinyt edes ajattelemaan ja parvekepuutarhakin kuoli sen kymmenen päivän aikana, jonka vietin pienen luona sairaalassa. Nyt ajattelin yrittää innostua näpertämään taas jotain pientä. Kunhan saan ensin pyykit laitettua.


Meillä asustaa näin surullinen kylpijä. Riisuminen on kurjaa ja vedessä lilluttelu se vasta kurjaa onkin! Nyytti ei ole kova huutamaan ja itkemään, mutta murheellisissa ilmeissä hän on taitava. Toki kiukutellakin osataan.


Eläimet ovat ottaneet Nyytin vastaan paremmin kuin osasimme odottaa. Kaikki käyvät vuorollaan välillä haistelemassa, mutta muuten käyttäytyvät kuten ennenkin, eli pääasiassa nukkuvat.

7 kommenttia:

 1. Toi keltanen väri tossa pinnasängyssä on kyl ihana :)

  VastaaPoista
 2. Voi pientä, toivottavasti pian tykästyy kylpemiseen, meillä ainakin tottui pian ja sitten oli tosi kivaa.. Ihana että lemmikit ovat ottaneet uuden tulokkaan hyvin vastaan!

  VastaaPoista
 3. Voi pientä, onpa se siro. Hurjasti onnea ja kaikkea hyvää teidän perheelle! Ehitkö soveltuvuuskokeisiin ollenkaan? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Nyytti! <3 Heh, mullakin kuoli parvekepuutarha vauvan ekan kahden viikon aikana, ei hirveästi ollut kasvit mielessä.. Äidin puutarhasta revitty vahalehtinen perenna sentään selvisi ;D

  Meidänkään vaavi ei tykkää oikein kylpemisestä, mutta suihkussa sylissä tyttö naaaaauuttii :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun suloinen nyytti .. ja murheellinen ilme on mainio :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille!

  Sanna: En päässyt soveltuvuuskokeisiin, kun jouduttiin olemaan sairaalassa koko se päivä. Ensi vuonna sitten uudestaan (toivottavasti) vähemmällä stressillä, kun tiedän että VAKAVA ei ole mulle mitenkään ylitsepääsemätön :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!