sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Vihdoin kotona

Kotiuduimme eilen sairaalasta. Emme kokonaan, mutta päästiin sentään kotilomille! Huomenna mennään taas ottamaan sydänfilmiä ja katsotaan mitä lääkärit sanovat.

Pienellä on vielä sairaalarytmi päällä, viime yönä Nyytti heräsi kahdeltatoista, kolmelta ja kuudelta. Ihan niin kuin on sairaalassa tottunut. Onneksi neiti nukkuu päivisin ihan kivoja pätkiä. Pinnasänky on minun vanha ja isäni maalaama. Minulla ja sisaruksillani sänky oli käytössä valkoisena, mutta nyt se on ihanan keltainen!


Olen parhaani mukaan boikotoinut Ikeaa, enkä olekaan koskaan käynyt sielä itse. On kuitenkin vaikea kieltäytyä kun äiti lupautuu reissuiltaan jotakin tuomaan. Eilen otin iloisesti kassillisen tuliaisia vastaan. Ja kyllähän nämä kivasti meidän makuuhuonetta piristi.


Ötökkälamppu odottaa vielä turvakaukalossa kiinnitystä. Eipä tuolla kiire ole, kun ei meillä ole siihen sopivaa lamppuakaan. Nyt on onneksi valoisat yöt!


Kun lähdimme eilen hakemaan Nyyttiä sairaalasta, huomasin meidän talon roskakatoksen takana tällaisen... onko tuo nyt sitten senkki? Äitini mukaan on. Se oli ikävästi vesisateessa, mutta mies ja veljeni ystävällisesti kantoivat sen iltapäivällä meille sisälle ja kuivasivat. Pahoja vaurioita kosteudesta ei ollut ehtinyt tulla, takalevy oli yhdestä kohtaa vain vähän vettynyt. Nyt pitäisi keksiä olohuoneeseen uusi järjestys, koska tämä alkaa näyttää siltä, että tänne on vain ahdettu huonekalut siten kun ne ovat sattuneet mahtumaan (mikä on kyllä totta!).

Iso kiitos kaikille viimeaikoina kommentoineille! On ollut mukava lukea kommenttejanne :)

1 kommentti:

  1. Senkin dyykkaaja, en käsitä miten onnistut aina löytämään kaikkea hienoa :) Tai ehkä kukaan muu ei nää niitten hienoutta, en tiiä.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!