maanantai 9. elokuuta 2010

ViikonlopputuomisetLähdimme perjantaina Kauhajoelle miehen vanhemmille yöksi ja sieltä lauantaina Jurvaan miehen siskolle yöksi. Sunnuntaina vietettiin Lyytin serkun kolmevuotissynttäreitä.

Sisko on pitänyt jo joitakin viikkoja piharakennuksessa kirpparia, jolla hän on myynyt pois vanhaa tavaraa, mm. entisen navetan vintiltä löytyneitä huonekaluja. Ostin kaikkea kivaa, tosin huonekalut vaativat "pientä" laittoa!Matalasta vitriinikaapista ja työpöydästä maksoin yhteensä kaksi euroa. Molemmat kaipaavat maalia ja jälkimmäinen pakkeliakin, mutta hyvät niistä tulee! Kaapista tulee meille liinavaatekaappi ja pöydästä minulle ompelupöytä (vihdoinkin!). Kuvat ovat mitä ovat, hämärässä tilassa kuvattua sai juuri ja juuri.

Ruskea suuri matkalaukku eurolla. Toinen pienempikin oli, mutta maltoin ottaa vain tämän. Pienemmän osti sitten miehen eno.

Muutakin mukavaa tarttui matkaan, mutta kuvattakoon niitä sitten vähän myöhemmin. Näitä en malttanut olla laittamatta jo nyt, vaikka kuvanlaatu ei olekaan mikään maailman paras :)


Matkakäsityönä minulla oli tossuja. Perustin ennen lähtöäni Tossulan, jonne näidenkin oli tarkoitus mennä. Kolme paria kuitenkin suorastaan vietiin käsistä, joten vain yksi vihreä pari jäi sinne asti laitettavaksi. Päivitän tossulaa illemmalla, nyt lähden keittämään aamukahvit ja ostelemaan sitten Lyytin kanssa lisää lankoja tilaustossuihin :)

3 kommenttia:

 1. Ihania huonekalulöytöjä! Löytäisipä itsekkin ja
  olisipa tilaa... Aivan ihania nuo tossukat, pitäisi kokeilla itsekin tehdä...

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlainen matkalaukku. Tosin en käytä sitä matkustaessa, säilytän siinä lehtiä :)

  VastaaPoista
 3. Heidi: Mehän muutetaan nyt isompaan asuntoon, että saatais olla vähän väljemmin... ja minä heti innostuin ja ostin senkin kämpän täyteen tavaraa :D

  Sanna: Meillä varmaan myös tulee säilytyskäyttöön. Ängen tuohon kaikki syys- ja talvivermeet joita ei päivittäin käytetä, mutta jotka kuitenkin kannattaa säilyttää eteisessä. Sieltä on sitten helppo penkoa jos tarvii :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!