lauantai 14. elokuuta 2010

Eteinen


Heissan vaan täältä minulta, sekä eteisen hattuhyllyn pikkuprinsessalta!

En ole ehtinyt päivitellä blogia, sillä olen niin innoissani muutosta! Avaimet saamme ensi viikon perjantaina, mutta virallinen muutto tapahtuu vasta viikkoa myöhemmin. Ajattelin kuitenkin olla kerrankin ajoissa ja olen pakannut jo kymmenen isoa muuttolaatikkoa! Kirpparilöydötkin olen lajitellut aina suoraan kotiin tullessani laatikoihin.

Ennen kun rupesin pakkaamaan, nappailin kuvia eteisestämme. Rupesin joskus esittelemään kotiamme huone huoneelta, mutta ehdin esitellä vasta olohuoneen. Eteisen sisustus on jo purettu muuttoa varten, mutta tältä se näytti :)

1 kommentti:

  1. Hei, kiitos vierailusta blogissani ja lukijaksi tulosta!! En tiedä mikä on, joko en osaa käyttää konetta tai itse bloggeri sekoilee, kun ensin en löytänyt linkkiä blogiisi. Kohta se kuitenkin sitten ilmesty...hyvä niin. Kiva ja kiinnostava blogi sinulla! Tulen uudemman kerran paremmalla ajalla tutustumaan kunnolla, nyt katsoin muutaman postauksen ja pisti yksi kissakuva tuolla silmään, samanlailla kissanne nukkui otsallaan kuin meidän Tiko tapaa nukkua...
    Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!