maanantai 2. elokuuta 2010

Vaatetta itselle

Vaikka syksyllä tekisi mieli suunnata vaatekaupoille, niin taitaa jäädä tänä(kin :D) vuonna välistä. Jotain perusvaatetta pitää varmaan hankkia jos kirpparilta ei löydy, esim. syystakki ja siistit farkut, kun alkavat edelliset olla niin kulahtaneita. Ja sukkahousuja, ne on melkein pakko ostaa uutena.

Loput syysvaatteet ajattelin kuitenkin tehdä itse tai tuunata vanhoista. Minulla on paljon kulahtaineita vaatteita joita en ole saanut heitettyä pois. Pakkohan ne on ottaa jotenkin uusiokäyttöön kun en saa hankkiuduttua eroon!


Aloitin mahdollisimman helpolla, eli irroitin vanhasta kulahtaneesta hameestani helman ja ompelin Marimekon kankaasta resoriin uuden tilalle. Tykkään todella paljon! Vanhaa helmaa en tosin ole saanut vielä heitettyä pois, siitä tulisi hyvä vuorikangas laukkuun... Pakko varmaan ommella siis seuraavaksi laukku!

Kuvassa on hameelle kaatunut vettä, tuo ei ole siis tahra :)

Mila's daydreamsin innoittamana otin Lyytistä samantyylisen kuvan, valitettavasti meidän neiti ei vaan ole yhtä uninen kuin esikuvansa... "Apua! Hirmuinen kettu!"

2 kommenttia:

  1. Olen muutaman kerran aikaisemminkin poikennut täällä, mutta nyt tulin pitkän tauon jälkeen ja päätin vihdoin kommentoida ja jättää merkkini käynnistä :) Tuo päiväuni kuva on ihana, Mila's Daydreams on kyllä hurjan inspiroiva. Harmi, että meillä tyttö ei tällä hetkellä nuku päiväunia.

    VastaaPoista
  2. Mahtava kuva vauvasta ja ketusta :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!