torstai 29. huhtikuuta 2010

Sydämiä

Rupesin eilen siivoamaan ja laittaman kotia kun mies lähti yhden maissa töihin. Havahduin kymmeneltä siihen, että oho, sehän tulee puolen tunnin päästä takaisin! Jotenkin päivä meni tosi rattoisasti siinä huonekaluja roudatessa ja lattioita pestessä. Sain myös pari ikuisuusprojektia eteenpäin.
Sydänverhoa varten leikkasin 300 sydäntä jo joskus marraskuussa. Leikkasin sydämet vanhoista Trendi- ja Elle-lehdistä, hommaan taisi mennä noin kaksi päivää :D Meillä oli aika kiva sotku sen pari päivää olkkarin lattialla. Eilen sain vihdoikin aikaiseksi ommella niistä viisi tuollaista suikaletta. Sydämiä jäi vielä, mutta koska äkkiseltään en löytänyt niille muuta ripustuspaikkaa kuin keittiön ikkunan, niin en tarvinut enempää. Tarkoituksena olisi siis viritellä jonkinlainen rima olkkarin seinälle ja ripustaa sydämiä siitä roikkumaan, siis ikään kuin isoksi tauluksi.

Nyt haluan entistä enemmän uuden verhon keittiöön, tuo nykyinen on niin hailakan värinen! Punaisen lisäksi myös violetti kelpaisi. Tai ruskea. Tai vihreä. Kunhan sais uuden verhon!


Kokeilin myös sitä muovipussejen silitystekniikkaa. Eli muovipusseja kahden leivinpaperin väliin ja ne silitettiin yhteen, ikään kuin kankaaksi. Leikkasin silitetyistä levyistä ympyröitä, jotka ompelin Koiralle ruoka- ja juomakuppin alustaksi. Kyllä tuo alusta vaan oikeasti hillitsee sotkua, katselin tuossa, että kaikki raksujen murut ovat alustalla, yleensä niitä on levinneenä pitkin keittiötä :)

Seuraavaksi teen tuolla silitystekniikalla kasseja. Mulla on kankaita kolmessa Lidlin muovipussissa ja ne ei oo mitenkään kivan näköisiä, vaikka kaapissa ovatkin piilossa. Kanttisia ja jämäköitä kasseja on helpompi säilyttääkin kuin muovipusseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!