lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pääsykokeita ja tiskirättejä


Pääsykokeet (luen VAKAVAa ja lisäksi suomen kirjallisuuden pääsykokeisiin) verottavat yllättävän aikaa tällä hetkellä. Koska en ole tällä hetkellä töissä ja jään ihan pian äitiyslomalle, ajattelin, että kuusi tuntia päivässä ei ole kotona olevalle mikään määrä lukea. Olin väärässä. Tuntuu, että tämä kuusi tuntia vie koko päivän ja millekään ylimääräiselle ei kotitöiden jälkeen jää enää aikaa.

Olen kuitenkin onnistunut neulomaan paria tiskirättiä. Koska nämä ovat kokeilukappaleita, käytin lankana erään neulepaidan purkamisesta jääneitä onnettomia sotkuisia pätkiä. Lanka on tosissaan niin onnetonta, että kuka tahansa muu olisi heittänyt sen suosiolla roskiin ja käynyt ostamassa kaupasta ihan oikean kerän. Tiedä sitten olenko pihi vai säästeliäs :)


Kokeiluun ei ole tuo allaoleva valmis kappale vielä päässyt, mutta jos se osoittautuu toimivaksi, neulon noita ehkä kuitenkin ihan kunnon setin. Vaikka ovatkin langasta johtuen vähän muhkuraisia, niin kyllä nuo silti nätimpiä ovat kuin meidän nykyiset kaupan tiskirätit! Ehkä seuraavia rättejä varten jo jopa ostan lankaa...

<3, Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!