maanantai 5. huhtikuuta 2010

Harjoitus tekee mestarin

Kun tänään kerta on pyhäpäivä ja sitä rataa, ajattelin ottaa ihan rennosti ja tehdä kaikkea mukavaa. En ole siis lukenut tänään yhtään!

Olen kovaa kyytiä kehittymässä taitavammaksi ompelukoneen kanssa. Sain sen siis joululahjaksi äidiltä haaveiltuani ensin moisesta piiiitkään (olin kuitenkin liian pihi ostamaan itse :D). Kun ensimmäistä kertaa ompelin sillä (eka karta sitten yläasteen) olin ihan varma, että masiina lentää seinään melko pian. En osannut ommella yhtään, en sitten yhtään.

Nyt saan aikaiseksi jo kaikenlaista ihan kivaa. Tai omasta mielestänihän nämä on kaikki mun tekemäksi oikein hienoja, mutta jos joku muu kysyy, niin ne on harjoittelukappaleita.

Ruokalaput edestä...


...ja takaa. Nepparit puuttuu vielä!

Ruokalappuja on nyt kaksi ja tarkoitus olisi tällä mallilla tehdä vielä kaksi lisää ja ehkä sitten pari muunmallista, jos nämä jostain syystä osoittautuukin ihan epäsopiviksi meillä. Ruokalappujen etukankaat ovat mummon antamista kankaista (myös reunat, eli tuo ei ole vinonauhaa, vaan täydessä tuskassa silitettyä kangassuikaletta!). Takapuolen kankaat on kaverin vanhoista t-paidoista. Eräs ystäväni käy aina välillä vaatekaappinsa läpi ja käyn penkomassa poisheitettävien kasan. Tällä ystävällä on paljon nätinvärisiä ja -kuosisia vaatteita, jotka saa sitten näin hyödynnettyä eteenpäin :)

Punaisesta paidasta tein myös pipon


Lisäksi ompelin neljä paria liivinsuojia, mutta ne ovat koepesussa, enkä pääse kuvaamaan. Koitan kuvailla vaikka huomenna ja kerron niistä sitten tarkemmin!

2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit!