lauantai 13. elokuuta 2011

Kissakuume


Kyllähän se iskee, kun tällaisia näkee! Mieli tekisi ryhtyä kodittomille kissoille sijaiskodiksi, mutta ensin pitäisi laittaa omien rokotukset kuntoon, kun eivät ole ihan ajantasalla. Madotuksetkin pitäisi hoitaa taas pian, vinkkejä? Joku sanoi että koira syö mitä vaan kun sen laittaa voikimpaleeseen, entäs kissa? Meidän Kallea en ole onnistunut huijaamaan kunnolla vielä ikinä!

4 kommenttia:

  1. Ootkos kokeillut matolääkkeen piilottamista maksamakkaraan? Joillakin kuulemma toimii, ei tosin meidän kateilla.

    VastaaPoista
  2. Mullakin kissakuume. Meidänkään kissa ei syö matolääkkeitä jos ne koittaa laittaa johonkin ruokaan. Ite työnnän lääkkeen vaan syvälle kitaan, kerran se kirpasee. Jos ei kissa pysy paikoillaan, niin kaveri vaan kiinni pitämään ja lääke kitusiin. Minusta helpoin lääke antaa kissalle on flubenol-tahna, kun riittää kun kerran antaa ja on pitkä ruisku ja ylimääräistä sylettäväksi (ja jos ei kovin syletä, niin jää vielä toiseen kertaankin ;)

    VastaaPoista
  3. Onpas UPEA kisu! onko ihan joku rotukisu vai? Suosittelen sellaista matolääkettä, kuin Axilur, sen voi ainakin liottaa tai jauhaa/murentaa ruokaan.. annoin ite sen periaatteessa kokonaisena (puolitin vaan, annos riippuu kissan painosta) ja aika hyvin meni alas. Laitoin ruokaa vain tosi vähän (siis tälle kissalle oikeestaan vaan pariin ruoanpalaan, että varmasti söi.. ekalla kerralla meni parhaiten). Toinen kisu vielä madottamatta, mutta se syö muutenkin paremmin joten uskon sen menevän ruoan mukana hyvin. Täytyis vaan nyt punnita kisuli vielä. Tätä lääkettä pitää antaa kerran pv 3 pvn ajan. Pitäisi tehota moneen loiseen! Ja oli vielä aika edullinenkin, kun monta pilleriä ja riittää moneksi kerraksikin siis.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!