maanantai 4. huhtikuuta 2011

Olen hengissä!

Ja voin melkein hyvin vieläpä! Omituinen flunssa vaivaa, ei ole kuumetta eika yskää, nuhaakin vain vähän. Mutta jestas mikä vetämätön olo ja keuhkot on niin kipeät välillä, että hengittäminen on tuskaa.


Jotain pieniä käsitöitä on tullut tehtyä, kuten Lyytille pipo. Keltainen akryylilanka löytyi kirpparilta ja maksoi euron. Muitakin upeita kirpparilöytöjä on tullut tehtyä, pitääkin kuvata niitä oikein urakalla!Viikko sitten kävimme mummolassa ja isomummon juhlissa. Pari viikkoa sitten taas mummulassa ja Lyytin serkun synttäreillä. Lyyti oli tosi reipas pitkillä automatkoilla ja viihtyi kylässäkin hienosti.

Olen ihan totaalisesti laiminlyönyt SNY:ni, joka on lähettänyt minulle kaikkea ihanaa! Kaikki on kuvattuna, mutta kamerassa, joka taas ei ole täällä kotona. Huomenna saan sen käsiini.

Tämä bloggaaminen ja kaikki muukin tietokoneen käyttö vaikeui kun katkaisimme maksullisen nettiyhteytemme ja jäimme taloyhtiön hitaamman netin varaan. Lisäksi mies asensi uuden käyttöjärjstelmän ja kaikki kuvani ovat ihan sekaisin! Mutta ehkä tämä tästä...

12 kommenttia:

 1. Nöpöllä oli viikon kuumetta eikä nuhaa/yskää, olin jo pelosta kankeana, että mitä kummaa, mutta oli sitten vain virustauti. Toivottavasti teillä alkaa olla jo paremmalla puolella...

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan veikeä pieni!
  Kiva lukea taas postauksiasi!
  Mukavaa kevättä :D

  VastaaPoista
 3. kiva kuulla sinusta! :) ompas veikeä ja nätti pipo :)

  VastaaPoista
 4. Voi nuo pipot missä tupsu on yhtä iso kuin pipo itse, ovat aivan parhaita! Mun äidin vauva-albumista niitä löytyy ja vielä isommilla tupsuilla kuin tuossa Lyytin, tosi suloisia Ü Paranemisia sulle, toivottavasti menisi pian ohi tuommoiset kurjat!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla teistä!
  Tosi kiva pipo ja suloinen Lyyti :)

  VastaaPoista
 6. Lyyti on ihan isinsä näkönen näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla taas siusta :) Pirteä pipo ja ihanan ilkikurinen virne!

  VastaaPoista
 8. Apua mikä pipo!! Välähdys omasta lapsuudesta tuli mieleen :D Hirmusti paranemistuulia sinne päin!!

  VastaaPoista
 9. Mukava kuulla sinusta. "Laiminlyönti" ei sinänsä haittaa, mutta olen pelännyt posteljoonin hukanneen lähettämäni paketit.. Kuvia odotellen siis ;)

  Mukavaa kevätpäivää koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana pipo!

  Huh, kun sinusta vihdoin ja viimein kuulee!
  Otahan s-postitse minuun yhteyttä!

  VastaaPoista
 11. Meillä on tismalleen samanlainen kangas+kuva kuin tuo hyppykiikku, mutta meillä se on keinu! :D se on siis mun lapsuudesta..

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!