maanantai 17. toukokuuta 2010

Tavallinen päivä


Tänään, ihan tavallisena päivänä on paistettu lättyjä (huomaatteko, kuinka olen rakastunut uusiin lautasiini? Ne on kaikissa mun ruokakuvissa nykyään!), leivottu sämpylää, silitetty pyykkiä, siivottu ja käyty kirjastossa (minä olisin halunnut lainata Aino-kirjoja, Pupu Tupunaa, Pekka Töpöhäntää ja Minttu-kirjoja. Poika halusi Shrekin keittokirjan). Ja kaupassa ja leikkikentällä. Tavallinen päivä alkoi puoli seitsemältä nenäverenvuodolla ja siihen on sisältynyt myös harmitusta, kun iskä ei jaksanutkaan heti töistä tultuaan pelata ja lähteä ulos. Kissa kun on kuulemma valvottanut miestä koko yön. Me ollaan kyllä pojan kanssa nukuttu ihan hyvin.


Eilen illalla toteutin pitkäaikaisen unelmani ja kävin penkomassa iltakävelyn lomassa roskalavaa. Ensimmäinen kerta, kun moinen sattui kohdalle niin, että aika ja paikka oli sopiva penkomiselle. Mukaan lähti valtava taulunkehys, en vielä ole keksinyt mitä sen kanssa teen.


Rakastan tavallisia päiviä.

1 kommentti:

  1. Onpa todella kauniit lautaset, ihan mieletön löytö! Omppufanina kelpuuttaisin ehdottomasti meidänkin keittiöön. Ja Camilla Mickwitzin kirjat on ihania :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!