perjantai 7. toukokuuta 2010

Kirpparilöytöjä ja mahan kasvua


Aamulla kävin taas yhdessä ultrassa äitiyspolilla. Meillä on siis tosiaan kahden ylimääräisen ultran verran tutkittu sydäntä (kaikki ok) ja nyt sitten vauvan kasvua. Viikkoja on tällä hetkellä 34+5, mutta painoa minivauvalla vain 1800g! Eli vähän jopa keskikäyrän alle ollaan tiputtu ja uutta ultraa pukkaa.

Tervettä lasta meille kuitenkin povataan ja veikkaus sukupuolestakin saatiin ensimmäistä kertaa! En sitä tosin vielä paljasta :)

Jotta tyyppiä saataisiin vähän lihotettua, söivät äiti ja iskä tänään tämmöiset (pahoja kuin mitkä, mutta ah, niin söpöjä. Löytyivät lähileipomosta):


Ultran jälkeen käväisin kirpputorilla. Mitään hirveän mullistavaa ei löytynyt, joka pöydässä oli ihan käsittämättömät kiskurihinnat! Jotain sentään tarttui matkaan, nämä yhteensä vajaat 4€.


Muki ja tarjotin saivat oikein sydämen hypähtämään, kun olivat niin ihania! Lusikat tulevat sokeri-, suola- ja kanelisokerikuppeihin. Tällä hetkellä meillä on teelusikat vähissä kun niitä on viljeltynä noihin kippoihin.

Paras löytö oli ehdottomasti kahden palan puinen kissapalapeli, en millään pääse yli sen ihanuudesta! Mulla on kunnianhimoinen tavoite yrittää hankkia lähes pelkkiä puuleluja ja nekin kirppareilta. Lisäksi koitan tehdä leluja mahdollisimman paljon itse. Uskon, että meidän lapsi tulee saamaan niitä muovihärpäkkeitä ihan tarpeeksi sukulaisilta lahjaksi :)

1 kommentti:

Ihanaa kun kommentoit!