lauantai 29. toukokuuta 2010

Sadepäivien näperryksiä

Tänään kävimme shoppailemassa uuden työpöydän. Tarkoitus oli myydä eteistä rumentava vanha tv-taso ensin pois ja ostaa työpöytä niillä rahoilla, mutta sitten löysin tämän ja pakkohan se oli meille hakea! Pöytä löytyi pelastusarmeijan kirpputorilta hintaan 30€.


Oon vielä vähän hukassa sen kanssa, miten saan kaikki miehen rumat tietokonesysteemit tuohon pöydälle kivan näköisesti, mutta aika näyttää... Pääasia on, että meillä on nyt työpöytä ja se on noin upea!

En ole antanut itselleni lupaa aloittaa uusia käsitöitä, joihin pitäisi hankkia mitään materiaaleja. Eli joko vanhoja valmiiksi, tai sitten värkätään jämämateriaaleista. Valitsin jälkimmäisen ja näin syntyivät vauvalle turvakaukaloon unihevoset, sekä näiden ystävä iloinen porkkana! Iloinen porkkana tosin taitaa päästä ilahduttamaan meitä hoitopöydän ylle, eikä turvakaukaloon. Ompelin nämä käsin, koska halusin näpertää sohvalla telkkaria katsoen. Täytteenä on langanpäitä ja kangasroskaa, ynnä muuta mukavaa.


Samassa rytäkässä muotoutui turvakaukalon alareuna tällaiseksi. Kaksi kukkaa oli kuvanottohetkellä vielä irti, mutta malttamaton kun olin...


Miehen poika on äitinsä kanssa täälläpäin häissä ja potsu tulee meille yöksi, niin saa äitinsä juhlia rauhassa. Kokkaillaan illalla yhdessä juustohampurilaisia ja aamupalaksi on lättyjä!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Nää on niin söpöi kaikki ♥

    VastaaPoista
  2. ny vasta "ehdin" kommentoida, mutta innostuin noista hepoista ja värkkäsin omalle neidilleni heti hyvin samantapaisen! :) kiitos ideasta siis :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!