torstai 13. toukokuuta 2010

Pyhäpäivä


Viikkoja on nyt 35+4, ensi viikon sunnuntaina ollaan täysiaikaisia. Tosin kaikki (minä itse mukaan lukien) ovat ennustaneet, että ainakin viikon verran menee yli lasketun ajan. Saa mennäkin, pitäähän toisen ehtiä rauhassa kasvaa.Ulkona näyttää jo melkein kesältä. Olin toivonut, että ehdittäisiin tänään kävelylle, mutta mies karkasi omiin harrastuksiinsa ja tulee vasta illalla. Minä olen siivonnut. Kylpyhuoneenkin, vaikka inhoan niiden puhdistusaineiden hajuja. Oli pakko pyyhkiä mäntysuovalla kaikki vielä uudestaan, mutta ei se kemikaalien haju kokonaan lähtenyt.

Miehen poika tulee huomenna meille viikoksi. Aiotaan olla paljon pihalla ja käydä ostamassa pojalle pyörä. Iltaisin teen meille juhlavia iltapaloja, muotoilen leipiä piparkakkumuoteilla ja leikkaan vihanneksia ja hedelmiä tikuiksi. Yksi harvoja minun ja pojan yhteisiä juttuja ja saa aina hyvälle tuulelle.


Tylsiä hetkiä on paljon, koitan täyttää niitä askartelemalla kotiin vähän lisää väriä. En tokikaan valita, äitiyslomailu on ihanaa ja olo on hyvä, mutta turhautuminen iskee kyllä päivittäin.

1 kommentti:

  1. Tervehdys ja kiitos kommentistasi!

    Suklaakastikkeen tein seuraavanlaisesti: kuumensin 2 dl kuohukermaa (ehkä hiukan vähemmänkin olisi riittänyt) ja paloittelin yhden fazerin sinisen levyn joukkoon. Kerman itseasiassa lämmitin kattilalla ja kaadoin ne fonduepataan suklaiden päälle. Kun suklaat oli pitkälle sulaneita lisäsin joukkoon vielä reippaan teelusikallisen voita. Hyvää oli ja riitti kyllä pitkään =D Herkutteluhetkiä sinne suunnalle!

    - Jaana "Kainuunkadulta"

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!