lauantai 15. toukokuuta 2010

Hellepäiviä

Eivät turhaan säätiedotuksissa kehuneet, kyllä nyt on lämmin.

Miehen poika on meillä viikon (tai tarkemmin laskimme, että peräti yhdeksän yötä) ja me nautitaan hyvistä ilmoista olemalla mahdollisimman paljon ulkona. Eilen lähdettiin puoli yhdeksältä kauppaan ja jäätiin vielä iltakävelylle, kun oli vielä valoisaa. Kotiin päästessä meinasi kauheasti väsyttää ja kiukuttaa, mutta pitää sitä joskus vähän saada valvoa.


Tänään käytiin piknikillä. Ulkona oli ehkä vähän turhan kuuma syödä, mutta eipä sisälläkään sen viileämpää ole. Piknikkiä varten ompelin vanhasta pöytäliinasta hameen. Koitan kuvata sen paremmin myöhemmin, tältä reissulta ei yhtään edustavaa kuvaa jäänyt käteen. Mä olen helteen ansiosta niin turvoksissa, että ei huvita hirveästi kuviin tunkeakaan.

2 kommenttia:

  1. Minäkin haluaisin ommella jotain vanhasta kankaasta, olen niitä jonkun verran kirppiksiltä keräillyt. Vaikkapa hame voisikin olla kiva :)

    VastaaPoista
  2. Tämä oli vähän tämmöinen kokeilu, pöytäliina oli valmiiksi pyöreä, joten siihen tarvitsi vain leikata reikä keskelle ja ommella kuminauha. Pientä hienosäätöä ehkä tarvitsisi (resori vois olla kivempi), mutta menee kyllä näinkin!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!