tiistai 11. toukokuuta 2010

Ohi on, ainakin toistaiseksi

Puolet pääsykokeista on nyt ohi! Noh, ei niitä olekkaan mulla tänä keväänä kuin kaksi. Tänään oli tuo tärkeämpi, eli VAKAVA, josta en osaa sanoa nyt mitään. Katsotaan, jos pääsis sinne soveltuvuuskokeisiin, se olis ihan kiva. Loppukuusta on vielä suomen kirjallisuuden pääsykoe, ajattelin pitää pari päivää taukoa ja alkaa sitten taas lukea.

Koska olin niin reipas, että selvisin parin tunnin pääsykokeesta, palkitsin itseni kirpparikierroksella. Lisäksi kävin ostamassa Ruohonjuuresta (kävin ekaa kertaa muuten ja ilahduin kattavasta vaippatarvikevalikoimasta!) hahtuvalankaa, josta neulon parit vaippakuoret. En viitsi ihan hirveitä määriä neuloa ennen vauvan syntymää, kun on niin vaikea tietää, minkä malliset vaippahousut meille tulee sopimaan. Nopeastihan niitä saa neulottua lisää sitten kun alkaa vaippailu sujua!

Nyt meillä olisi valmiina kolmen äp:n vaipat, kaksi muksut-täyttövaippaa, itse ommeltuja sisävaippoja (toivottavasti edes joku niistä toimii!) ja imuja, viidet villakuoret ja harsoja. Harsoja pitää ostaa vielä lisää, en tiedä ostanko muuta. Toivoisin, että nuo äitiyspakkauksen vaipat ja harsot toimii meillä näin aluksi. Jos vaipoista tuleekin yhtäkkiä ihan huutava pula, lähetän miehen sinne Ruohonjuureen ostamaan muutaman vähän tyyriimmän vaipan.


Tuttipullot olivat 20cnt/kpl! Puuvillalangoista neulon keittiöön pari uutta rättiä. Meidän neulotut rätit on tällä hetkellä akryylilankaisia, yh.

Päiväpeitosta haluaisin ommella turvakaukaloon uuden päällisen ja ehkäpä pienenpienen takin. Tai sitten säästän loput vähän isompaan takkiin vuorikankaaksi.

Tuo vaaka nyt vaan oli ihana. Löysin sen itse asiassa jo viikonloppuna (mutten olisi jaksanut kantaa, oli tavaraa jo sen verran mukana) ja vietin pari unetonta yötä miettien, ehdinkö ostamaan sen ennen ketään muuta. Ehdin, luojan kiitos.

Ostin muutakin, mm. henkareita ja mehukannun. Mehukannua on tässä vaatimattomasti metsästetty kolme vuotta, vihdoinkin löytyi sopiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!