lauantai 8. toukokuuta 2010

Aarteita

Eihän tänään pitänyt mihinkään lähteä, mutta mies meni treeneihin ja pääsin kyydissä keskustaan. Kävin metsästämässä hyllynkannattimia hoitopöydän päälle tuleviin hyllyihin (Clas Ohlsonille tulee ensi viikolla. Miten ne voi olla joka paikasta loppu?), ostin punaista maalia ja kiersin muutaman kirpparin.

Nykyään kaikessa, minkä hintalapussa lukee "retro", on vähintään triplahinta normaalikirpparituotteisiin verrattuna. Näitä lautasia löysin kuitenkin neljä eurolla. Aivan uskomattomia! Ja mikä parasta: sopivat täydellisesti yhteen meidän turkoosin Teeman kanssa.

Ihanainen matto maksoi kolme euroa ja pääsi keittiöön. Uutta mattoa olenkin kaivannut kipeästi!

Pelastusarmeijan kirppikseltä löytynyttä pussilakanaa mittailin juuri ja siitä tulee sopivasti vauvalle kaksi pussilakanaa. Niistäkin on vähän pula, meillä oli ennestään vain kaksi, joista toinen on äitiyspakkauksesta, eikä niin kovin nätti.


Eilen leivoin sämpylöitä pakkaseen ja äitienpäiväkakkupohjan, koska haluan huomenna kakkua. Sitä tuskin olisin saanut, jos en itse olisi leiponut. Saa nähdä, koristeleeko mies tuota mulle vai saanko lähteä huomenna itse hakemaan kaupasta kermaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!