keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Äitienpäiväkortit

Tekaisin tällaiset eilen ja ajattelin postata vasta äitienpäivänä, mutta laitanpa jo nyt. Sitä ei ikinä tiedä, vaikka joku innostuisi ideasta :)


Meille siis sattui tulemaan mainosposti juuri kun kaivelin ompelukonetta ja askartelutarvikkeita esiin. Iso osa mainoksista oli menossa suoraan paperinkeräykseen, mutta niissä oli niin nätit värit, että pelastinkin kaksi lehtistä viime hetkellä ja päätin, että nyt tehdäänkin kierrätyskortit!

Ompelin siis siksakilla mainoksen sivut yhteen kortin pohjaksi, päällimmäiseksi valitsin kivoimman värisen sivun. keskelle ompelin suoralla ompeleella kangastilkun ja siihen kiinnitin kukkarintaneulan. Noita rintaneuloja oon tehnyt Taitomaahan myyntiin ja niitä mulla on paljon. Ihan kiva päästä muutamasta eroon :D Kortit on siis äitille ja mummolle ja uskon, että ainakin mummo tykkää tuosta rintaneulasta, kun on kerta ostanutkin pari.


Lopputulos olisi voinut olla paljon huolitellumpikin, mutta mulla on ollut selkä pari päivää niin kipeä, etten jaksanut kauaa istua väkertämässä. Kyllä nämä varmaan vastaanottajilleen kelpaa!Vappuna sain mummolta taas lisää kangasta, tällä kertaa kaksi Marimekon kappaa. Toinen pääsi tänään tv-tason päälle liinaksi. Toiselle en ole vielä keksinyt käyttöä, mutta johonkin esille noin kaunis kangas pitäisi kyllä saada!

Myös ihan oikeita kukkia poimin ensimmäistä kertaa tänä keväänä maljakkoon, kun bongasin muutaman voikukan! voikukka on ehdottomasti ihanin kukka, jonka tiedän!

Huomenna menen näyttämään vauvaa taas äitiyspolille ultraan ja käyn samalla kiertämässä muutaman kirpputorin. En ole pariin viikkoon käynyt kirppareilla, toivottavasti tulee hyvä reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!