sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kaulaliina ja lapaset

Minun oli tarkoitus kuvata meidän isänpäiväaamu (eli -iltapäivä, minä heräsin puoli yhdeltätoista ja mies yhdeltä). Meillä oli kuitenkin niin kiire syödä kaikki herkut, että ei siinä mitään kameraa ehtinyt ajatella!


Tällainen valmistui eilen, kaulaliina pikkusiskolle joululahjaksi. Ajattelin ensin pitää Saran lahjat salaisuutena kun äitikin täällä blogissa käy, mutta koska niitä on niin monta (olen myös Saran kummi), niin jos nyt yhden näyttäisi :)


Isoäidin neliöistä virkkalin suurimman osan jo joskus keväällä, kun yritin keventää jämälankavarastoja. Yhtä lukuunottamatta kaikki langat ovat Novitan Rose mohairia. Jotain peittoa kai näistä kaavailin, mutta päätyivät nyt kaulahuiviksi.

Lapaset ovat myöskin jämälankaprojekti, tällä kertaa Temposta. Nämä tulevat joululahjaksi veljelleni Eetulle.

4 kommenttia:

 1. Juku kuinka veikeä idea tuo kaulaliina, mulla on 10v pikkusisko, ehkä sekin tykkäis :) Saisin hyvän syyn palauttaa nuo neliöt mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon kauan halunnut jo tehdä tällaisen, mutta ei ole ollut ketään kenelle tehdä! Mun pikkusisko on vuoden iäinen, eli tuo on ehkä vähän epäkäytännöllinen, mutta on se vaan myös aika söpö... :)

  VastaaPoista
 3. Hauska kaulaliina! Tulin toisen käsityöblogin kautta ja täältäkin löytyi upeita töitä. Samoin nuo tumput ovat hauskat. Itselläni on peukalo kutakuikin ihan väärässä paikkaa, joten ihailen sitäkin enemmän. Varmasti ovat lahjojen saajat tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit kaulaliinassa! Isoäidin neliöistä kyllä saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi. Lapasetkin on hienot!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!