torstai 28. lokakuuta 2010

Vaunulelu

Parhaat ideat syntyvät yleensä myöhään illalla tai yöllä. Ja ne pitää tietty myös kuvata silloin!

Uniheppoja tein kesällä ensin Lyytille ja sitten innostuttuani myyntiin. Myin pari, mutta aloin tykästyä loppuihin niin paljon, että otin ne kaikki itselleni. Tuossa ne ovat koristaneet hyllyä pienessä korissa koko syksyn, mutta tänään sain idean!Oranssit hepat jonoon, vähän helmiä ja nappja väliin ja - tadaa! Lyytillä on ikioma vaunulelu! Olkoot tämä nyt sitten vaikka palkonto hienosta käytöksestä tänään kauppareissulla. Meidän vaunuilua inhoava tyttö nimittäin oli tosi nätisti, katseli vaan kun äiti teki ostoksia. Ja kotimatkallakaan ei tarvinut ottaa syliin.


Kyllä nyt taas meidän neidin kelpaa! (Tuo outo viritelmä on harso, joka suojasi päivällä Lyytiä ilkeiltä auringonsäteiltä. Sen olisi voinut ehkä kuvia varten älytä ottaa pois...)

7 kommenttia:

 1. siis a-i-v-a-n järjettömän ihana! :) saako ottaa tästä vähän ideaa? :) mulla on aivan hillitön vauvakuume ollut jo jonkun aikaa eikä se millään mene pois (biologinen kello tms. :)), mutta onneksi hyvä ystävä on 9. kuulla oottamassa esikoistaan, joten voin sinne suuntaan väkrätä kaikkia vauvajutskia. :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs vaunulelu! Oon niin kade tuosta takana näkyvästä sängystä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis kaikille!

  heikku: Toki saa ottaa! Haluan sitten ehdottomasti nähdä kuvan sun aikaansaannoksesta :)

  VastaaPoista
 4. Ihana on vaunulelu ja niinkuin Emmakin ni tä on kans m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n kade tuosta takana näkyvästä sänkyihanuudesta 8)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!