torstai 30. kesäkuuta 2011

KirpparipäiväRattaat kokivat rengasrikon eilen, emmekä päässeet tänään liikkeelle kuin autolla. Se oli tottumattomalle yllättävän hankalaa! Tarkoitus oli käydä katsomassa Tallipihalle kotiutuneita heppoja, mutta rattaattomuuden aiheuttamassa ahdongossa tyydyimme käymään vain kirpparilla. Tallipihalla on onneksi lauantaina lapsille ohjelmaa, pääsemme silloin siis ottamaan vahingon takaisin.

Huivin ostin eilen UFFista eurolla. Vene on Legon Primo-sarjaa, olemme keräilleet niitä kirpparilta jo ihan kivasti. Myös vanhat Disneyn kirjat tarttuvat aina mukaan kun vastaan tulee. Alkupääomaa meillä on näitä alunperin ollut miehen parinkymmenen kirjan verran, mutta kirpparilöydöillä saldo on jo kohta tuplaantunut!Pilvi-vaippa oli uusi ja maksoi euron (!!) S-koko menee netin taulukon mukaan vain kuuteen kiloon saakka, joten ei tämä Lyytille enää ehdi. Eiköhän me vielä joskus uusi käyttäjä kuitenkin saada. Olen toivoton hamstraaja. Vaikka Lyytiltä on jäänyt niin paljon vaippoja ja vaatetta, ettei niitä tarvisi enää seuraavalle lapselle (jota ei ole vielä edes tulossa!) ostaa, niin vähän vahingossa aina ostan. Edellinen hamstraukseni taisi olla Katvigin 56-senttinen yöpuku, eurolla myöskin. Ei tällaisia löytöjä voi olla ostamatta.Hattu on UFFista (meidän kauppakeskukseen on muuten avattu ihan oma!), mekko eräältä lastentarvikekirppikseltä ja helmet Fidan alepäiviltä. Mekko menee siskolle synttärilahjaksi. En malta odottaa, että Lyyti perii sen itselleen ja saan yhdistää siihen nuo helmet.

Peltipurkitkin löytyivät joku aika sitten Fidasta. Samanlaista sydänpurkkia katsoin eräällä parkkiskirppiksellä, mutta siitä pyydettiin kymmenen euroa. Tämä maksoi kolme.

Mies on ruvennut käymään kanssani kirppareilla, ennen se kun ei hänen mielestään ollut niin jännittävää. Ehdottaakin sitä välillä itse. Eilen kävimme yhdessä miehen ehdotuksesta ja toissapäivänä tämä oli käynyt jopa yksin kauppareissun yhteydessä! On jotenkin niin hellyyttävän ihanaa katsoa kun toinen löytää sieltä jotain ja tulee innoissaan näyttämään. Ollaan kohta ihan himoshoppailijoita koko perhe.

4 kommenttia:

 1. Moi.

  T. kateellinen sydänpurkista

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös kaks pienempää lastenhuoneessa, buahahahaha. Vielä ku löytyis tarjotin.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo purkit, myös miehesi kirppisintoilu on kadehdittavaa! Meillä mies tykkää kyllä kiertää kierrätyskeskuksella mukana, mutta pelkät kirpputorit ovat hänestä puuduttavia. Onneksi löydöt sentään kelpaa koko perheelle, vaikka vaan 2/3 kirppuilee :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!