torstai 16. kesäkuuta 2011

Dyykkailin taas.
Löysin tällaisen Pfaffin kun olin viemässä roskia. Joku oli sen sinne roskakatokseen hylännyt. Ilman virtajohtoa tietenkin, joten en tiedä toimiiko. Olen kuitenkin aika toiveikas. Jos tämän hylännyt ihminen ei ole ymmärtänyt, että ompelukone ei kuulu roskakatokseen, hän tuskin on myöskään ymmärtänyt koneen arvoa. Jos saan tämän toimimaan, olen aivan liian onnellinen!


Viime kesänä dyykkasin tämän. Se oli pitkään sängyn alla piilossa, mutta on nyt parvekkeella saamassa uutta kultamaalia ja pääsee pian seinälle. Olisi mukavaa saada kehysten sisään myös peili, mutta meneehän se näinkin!

6 kommenttia:

 1. Hieno löytö! Ja itse Pfaffin koneen omistavana voin suositella! :) Käyppäs kysymässä lähimmässä ompelukoneliikkeessä, jos löytyisi varaosia? :)

  VastaaPoista
 2. Kotikotona mummalla on kans moinen kones :)
  Kehyksetkin näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Toihan on todellinen aarre. Sen verran muinaista mallia, et vaikee uskoa, ettei toimisi. Onnea löydöstä!!!

  Ja niin lujaa tekoa toi kone, et voit ommella sillä ihan mitä tahansa mieleen vaan juolahtaa eli niin paljon kuin tavaraa paininjalan ja pistolevyn väliin vaan mahtuu, niin yskimättä tekee pistot.

  VastaaPoista
 4. Komea löytö! Uskon myös toimivan. Yleensä nuo ovat aikamoista juhtia!

  VastaaPoista
 5. Mahtava löytö! Jos ei toimi, niin onhan tuo sisustuselementtinäkin mainio :P

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Vähän tämän suuntaisia kommentteja toivoinkin :)

  Laitoin sähköpostia kahteen ompelukoneliikkeeseen. Toinen oli sitä mieltä, että mitä sää nyt tommosta haluat korjata. Toinen oli sitä mieltä, että heiltä löytyy kyllä tarvittavat osat, sinne vaan! Antoivat tarkan hinta-arvionkin johdolle ja huollolle. Ei mikään mahdoton, joten eiköhän Pfaffi ole pian käytössä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!