perjantai 17. kesäkuuta 2011

Huonon päivän piristysTällaiset tuli meille tänään täältä. Äiti tykkää ja tytär se vasta tykkääkin! Lippunauhan aion laittaa seinälle, mutta en tänään (en nimittäin yllä itse). Olkoot huomisten synttärijuhlien ajan esillä noin.Leikkiruuat tulikin tarpeeseen, alkaa tämä ruualla leikkiminen käydä jo äidin hermoille. (Iloksenne kerron myös, että tänään äidin silmän välttäessä on kakattu lattialle ja levitetty se, rikottu bepanthenputkilo ja levitetty sekin, sekä kaadettu sumutinpullosta fairyvedet rinnuksille. Ja minä kun luulin, ettei yksivuotias saa tiukkaa kierrekorkkia itse auki!).


3 kommenttia:

 1. Oi ihan huippua, että tykkästit. Olet hämmentynyt ja iloinen. Jo on tyttösi ollut ehtiväinen tänään:). Tai ehkä tuo hymiö ei nyt sovi kuvioon... Sääli ettei leikkiruoka aiheuta samanlaista hässäkkää ja näppituntumaa, kuin vaikkapa juuri tuollainen kananmunan levittely. Meinaan tytär tykkäisi sellaisesta leikkiruuasta varmaan enemmän. Ihanaa synttäripäivää. Rauhallista mieltä loppuvalmisteluihin ja muistorikasta juhlaa sitten kun kekkerit alkaa.

  VastaaPoista
 2. Siellähän on ehditty ..täällä vähän naurattaakin :D :D Suloisia kuvia pikkunaisesta <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Joola! Kyllähän se niin on, että oikeaa ruokaa on paljon mukavampi jauhaa käsissä :) Onneksi meillä on koira, jonka voi kutsua syömään enimmät lattialta pois.

  aNNa: Kyllä muakin naurattaa jo nyt... ainakin vähän :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!