keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Öäääöäääää!Otsikko tulee ansimmäisen kuvan ilmeestä. En saanut hymykuvaa, vaikka yritin. Tänään on ollut sellainen päivä, että äiti on ollut vähän väsynyt ja kipeä. Lapsi onneksi hyväntuulinen, koko päivä on mennyt naureskellen. Maistoi tänään ekaa kertaa piiitkään aikaan omppua joka on ollut pannassa aiheuttamansa ihottuman ja mahavaivojen vuoksi. Nyt ei mitään. Jes! Omena oli tosi pop, Lyyti makasi liki tunnin sitä lattialla järsimässä.


Aamulla katsottiin myös kaikki lastenohjelmat vaikka tarkoitus olisi, ettei Lyyti katsoisi televisiota ennn kuin täyttää kolme. Luin artikkelin aiheesta eräällä päiväkodilla töissä ollessani ja vakuutuin siitä, että lapsi ei tarvitse telkkaria. Paitsi tänään.

(Nuken sitteri löytyi kirpparilta eurolla eilen. Olen nähnyt niitä ennenkin, mutten tuollaita perinteistä metallista, vaan muovisia. Ihana!)


Minä söin tänään pitkästä aikaa irtojäätelöä. Otin yhden pallon lakritsaa ja yhden salmiakkia kun en osannut päättää kumpi on parempaa. Syödessäkään asia ei käynyt kovin selvästi ilmi, niin tasaväkisiä on nämä mun jäätelörakkaudet.

2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit!