maanantai 13. kesäkuuta 2011

Toukokuun ihanatKevään 2011 SNY päättyi jo aikaa sitten. Tämä ensimmäinen osallistumiseni taisi olla myös viimeinen, sillä lähetin kaikki paketit myöhässä. En vaan ole hyvä tällaisessa, pakko se on myöntää!


Itse saan kiittää upeista paketeista Nanni D:tä. Toukokuun paketti sisälsi suuren määrän lankaa, josta aloitin jo Jesselle lapasia ja virkkasin lasten leikkikeittiöön muutaman päärynän. Meillä tuo leikkihella ja leikkiruuat on tosi kovassa huudossa juuri nyt.

Lilasävyiseen lankaan sain sähköpostilla huiviohjeen, mutten ole ehtinyt siihen vielä yhtään perehtyä. Onneksi nyt on ollut niin lämmin, ettei huiveja vielä tarvitsekaan! En ole ikinä neulonut huivia, joten jännityksellä odotan mitä siitä tulee...


Sain myös ihanan kauppakassin ja itsetehdyt korvikset joita käytän aina kun lähden käymään jossain. Kotona en uskalla roikkuvia pitää, sillä Lyyti tykkää vähän liikaa niistä vedellä...

Eilen meillä oli töissä sisällä +36, tänään kotona mittari näyttää onneksi ulkolämpötilaksi enää +12. Yksi tai kaksi hellepäivää on ihan jees, mutta kyllä tämä pidempi jakso alkoi jo ahdistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!