maanantai 20. kesäkuuta 2011

Herkkuasiaa!


Kerron nyt lisää herkuista, kun sellaista pyydetiin! Toivon, että huomioitte alkuun yhden asian: Olen to-della huono leipomaan! Mutta näissä minäkin onnistuin.


Keskirivin vuokajutut on kuppijuustokakkuja, ohje on Kinuskikissan. Minulla oli ohjeesta poiketen minttudominoja ja valkosuklaa-limerahkaa. Alariviltä löytyyn kahden värin browniet, joita olikin jo Lyytin minisynttäreillä mummulassa. Anoppi oli onnistunut näissä oikein hyvin, mutta minun omissani keskipalat jäivät liian löllöiksi. Niin myös miehen siskon tekemissä. Miehen sisko oli heittänyt löllöt palat roskiin. Minä söin ne kaikki :D

Ylärivin kookosjutut Ikeasta. Yllättävän hyviä!


Sateenkaarikakussa on kuusi kahden munan kakkupohjaa, ihan elintarvikeväreillä värjäsin. Välissä banaania ja jotain kaupan valmista mangomoussea. Mousse oli aivan tappavan makeaa, mutta sokeriton kermavaahto vähän pelasti ja kakkua kehuttiin kovin.

Käytin nestemäisiä värejä. Ostin sinisen, punaisen ja keltaisen ja tein vihreän ja vaaleanpunaisen sekoittamalla näitä. Alimman pohjan oli tarkoitus olla violetti, mutta jostain syystä siitä tuli vaaleanpunainen... Tein myös oranssin, mutta unohdin sen uuniin ja se vähän... paloi. Kuusi pohjaa oli hyvä määrä, kakusta tuli tosi näyttävä!

Loppu olikin kaupan kamaa: karkkikekesejä, (Jessen pyynnöstä) pipareita, coctailpiirakoita ja popcorneja. Popparit laitoi pahvimukeihin, jotta lapset saivat kannella niitä mukanaan. Ne olivatkin aikamoinen hitti! Näin hirveästi vaivaa ja leikkasin pahvimukeihin pilvireunan, mutta unohdin sitten kuvata ne. No, sain kuitenkin sukulaisilta kehuja, joten todistettavasti ne olivat hienot!Tänään kävivät viimeiset vieraat. Kiitos Heidille hiustenlaikkuusta!

Myös veljeni kihlattuineen pyörähti toistamiseen. Ovat muuttamassa Tampereelle kunhan löytävät asunnon. Mukavaa, kun veli on Lyytin kummisetäkin!

2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit!