tiistai 28. kesäkuuta 2011

Maanantain jututSinne meni olohuoneen puuverhot, toivotan onnellisena tervetulleiksi uudet räsymattomme! Mies olisi tykännyt enemmän noista puisista, mutta sillä onkin huono maku (no okei, tykkäsin minäkin, mutta olen katselin noita jo komannen asunnon olohuoneessa, Pakko saada jotain muutosta välillä!).

Koska innostuin uusista verhoista vähän, niin saatoin ehkä yötä vasten pikkuisen ruveta siirtelemään huonekalujakin. Toivottavasti naapurit eivät häiriintyneet.Verhojen kohdistamisesta jäi 12cm leveä kaistale. Ompelin muutaman hernepussin (Lyyti tykkäsi), joista tuli hassun pieniä. Meinasin surauttaa pusseiksi koko kaistaleen, mutta säästelen sitä vielä hetken siltä varalta että keksin muuta.

Hernepussit ovat olleet ikuisella meinauslistalla ja kun sain niitä muutaman aikaan, niin poimin listalta myös toisen homman, pannunalusen. Virkkailin sen temponjämistä. Olen haaveillut juuri tällaisesta, mutta jotenkin ei ole muka ikinä ollut aikaa tehdä.


Jämälankoja tuhoilen myös tänne. Laskeskelin, että noin 150 neliöä on vielä kokonaan virkkaamatta, eli ei mikään mahdoton urakka! Eilen vaihteeksi ompelin valmiita toisiinsa. Piti ottaa ennen - jälkeen -kuvat, mutta illemmalla (yömmällä) oli liian hämärää.

Mallailin peitonraakietta Jessen (tulevaan) sänkyyn ennen nukkumaanmenoa ja siitä on tulossa juuri sopivan kokoinen! Oi onnea!

5 kommenttia:

 1. Tuollainen tilkkupeitto on just ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto tulossa! Pannulappu on kanssa kiva, minkähän takia juuri nuo pienimmät hommat niitä joita on niin vaikea aloittaa?

  VastaaPoista
 3. Tyyppi on tehnyt kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis peittoprojekti! En halua pelotella mutta mulla on käynyt huonosti useimmille akryylia tai nylonia sisältäville patalapuille, muovi on kärähtänyt! Siis puu-uunin luukkuja aukoessa. Ehkä sähköuuni ei tulekaan liian kuumaksi, kerrotko kuinka käy?

  VastaaPoista
 5. Kiitos jarna ja Heidi!

  Heidi: Tykkäättekö te hernepusseista? Mun pitäis ommella noita pikkutilkkuja pois, voisin tuoda muutaman pussin teille!

  AnniP: En tiedä uskallanko käyttää tuota ääriolosuhteissa, luultavasti käytän sitä vain kahvipannun alla pöydässä. Kerron kyllä käyttökokemuksista heti kun mies ensimmäisen kerran tökkää tuon epähuomiossa uuniin :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!