lauantai 18. kesäkuuta 2011

Juhlat!


Lyyti täytti yksi votta 2.6. Tänään vasta oli sopiva rako juhlille, hienoille sellaiselle! Mukana olivat muun muassa melkein kaikki enot, täti, serkut, vaarit, mummu ja isomummokin!Kuvat on sekalaisessa järjestyksessä, en nähnyt tarvetta niitä sen kummemmin järjestellä. Juhlat olivat todella onnistuneet. Vieraat tulivat sopivasti hieman eri aikaan, joten hirveää ryystistä ei alussa kahvipöytään tullut. Tarjottavat maistuivat, vaikka olen surkea leipoja. Lapset viihtyivät keskenään, lahjat olivat hienoja ja päivänsankarikin jaksoi olla hereillä vain pienten aamupäikkäreiden voimalla!
Suuri kiitos kaikille, etenkin minun sukulaisilleni jotka ajoivat 300km yksien synttärijuhlien vuoksi.

PS! Miehen sisko pyörähti kesken juhlan Ikeassa. Tilasin pari metriä palloista vahakangasta. Naarmuinen pöytämme kiittää!


5 kommenttia:

  1. Mitä, löytyykö Ikeasta noin söpöä vahakangasta?! Miekin haluun! Tosin ei välttämättä sovi meijän verhoihin ja niitä en vaiha kun ne on mummon vanhat, aidot 60-70- luvun taitteesta :>

    VastaaPoista
  2. Tuota saa myös sinisenä, punaisena ja keltaisena. Tuo liina maksoi vähän alle 12€! Mun mielestä esim. se sininen vois hyvinkin sopia niihin teidän verhoihin, ja miksei mustakin! :)

    VastaaPoista
  3. Oijoi, pitääkin pyörähtää Haaparannan Ikeassa jahka pääsen juhannuksen jälkeen pohjoiseen, kiitos vinkistä! Taisi olla mainiot kekkerit :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!