lauantai 2. heinäkuuta 2011


Tärkein ensin. Ostin aivan uskomattoman, tajuttoman, käsittämättömän hyvää suklaata eilen. Valkosuklaata sitruunalla ja unikonsiemenillä, ihanaa! Tätä myy ainakin Punnitse & Säästä. Muitakin houkuttelevia makuja löytyi, mm. tumma suklaa joka oli maustettu laventelilla. Reilun kaupan merkkikin löytyi.

Koska meillä ei ole nukkea, pääsi sitteriin minun vanha kilisevä norsuni. Miestä nauratti kun huomasi sen illalla siellä. Kirpparilta lähti mukaan päivien pähkäilyn jälkeen sydänjuomalasit (järkeilin pitkään, ettemme tarvi enempää juomalaseja), mummolassa on tällaisia. Ostin neljä ja nyt haluaisin löytää lisää.Särkijärven sillan ja Vuoreksen puistokadun avajaisissa esiintyi Tohtori Orff, johon olen nyt vähän rakastunut. Lyyti tykkää musiikista valtavasti, neuvolan odotushuoneessa viihdytimme kanssaolijoita rumputanssiesityksellä. Minä rummutin penkkiä ja Lyyti tanssi.

Meillä on tosi sotkuista tänään, onneksi lähden pian töihin.

4 kommenttia:

 1. Meidänkin mummolassa oli noita laseja, kirpparilta löytyy kyllä kaikkea kivaa vanhaa. =) Orff on kyllä hyvä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos suklaavinkistä! Täytyy muistaa tuo kun seuraavan kerran käyn punnitsessa. Yksi lempikaupoistani muuten :)

  Suloiset sydänlasit!

  VastaaPoista
 3. Aina kun lueskelen sun blogiasi niin on todella tuttu olo! Nyt taisin keksiä mistä se johtuu.. :) Ollaan joskus taidettu olla kirjeenvaihdossa ja slamejakin on vaihdeltu.. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi apua! Vähän jännää :D Siitä mahtaa olla kauan, mä nimittäin en muista enää ketään vanhaa kirjekaveria sen kummemmin. Muistaakseni en kyllä kirjoitellutkaan kenenkään kanssa hirveän kauaa, me muutettiin aika usein ja aina osoitteen vaihtuessa homma jäi hetkeksi katkolle ja kirjekaverit vaihtui :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!