torstai 14. heinäkuuta 2011

Lundia
Muistan jo jostain todella varhaisesta lapsuudestani viehätykseni mummolassa olevaan Lundian kirjahyllykokonaisuuteen. Vähän aikaa sitten toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja ostin oman pikku-Lundian. Kävimme kirpparilla katsomassa oikeastaan isompaa, mutta se oli miehen mielestä liian iso. Hän lupasi, että kun pienempi joskus löytyy, niin ostetaan se. Kävelimme kymmenisen metriä kirpparilla eteenpäin ja löysimme sen. Ei tarvinut kauaa odotella!

Kotona mies muistutti, että minähän vihaan puunvärisiä huonekaluja. No joo, niin vihaankin. Melkein kaikkia!


Jotta elämästä ei tulisi liian tylsää ja jämälankakin joskus loppuisi, alkoitin peittoprojektin myös makkariin. Saa nähdä kuinka tämä lähtee etenemään.

3 kommenttia:

  1. Miekin kuulun siihen ihmisryhmään joka vihaa männynvärisiä huonekaluja. Jostain syystä Lundia kuitenkin on poikkeus :D

    VastaaPoista
  2. ai ne on lundioita! minulla on hakusessa juuri tuollaiset, puunväriset kirjahyllyt. mihin sitten kaikkea vähän sikin sokin, neuleita, kirjoja, viherkasveja. joskus käy tuollainen kirpparitaika, että löytyy juuri se, mitä etsii. :)

    VastaaPoista
  3. Joku tuossa Lundiassa vaan on sellaista, että se kolahtaa! Ja hyllyn oon ajatellut täyttää just samalla tavalla kuin heikku, toistaiseksi oon kuitenkin van nostellut siihen makkarin työpöydältä tavaraa pois tieltä :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!