keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Keinu!
Meillä oli Lyytin kanssa pettämättömän hyvä suunnitelma tälle päivälle. Tarkoitus oli käydä palauttamassa pullot ja nostaa rahaa kauppakeskuksessa, jonka jälkeen olisimme iloisesti auringonpaisteessa kävelleet eräälle vähän kaukaisemmalle kirpparille shoppailemaan. Sain kuitenkin jonkinlaisen mystisen siivouskipinän kun mies lähti iltavuoroon ja siivoilin ja vaihdoin keittiön järjestystä koko päivän. Kun olimme vihdoin iltapäivällä kauppakeskuksessa pullokassit tyhjinä ja rahat kourassa, oli kello jo melkein puoli kuusi. Kirpparithan menevät tunnetusti kuudelta kiinni eikä me oltaisi enää ehditty sinne kävellä.

Mentiin sitten samalle vanhalle lastentarvikekirppikselle jossa käydään melkein joka päivä, koska se on niin lähellä. Ja hah! Löysin tällaisen keinun! Eurolla!! (Tiirasin hintalappua todella pitkään varmistuakseni, ettei hinta vaan ollut sittenkin 7 euroa. Vähintään yhtä kauan minua tuijottivat ihmeissään kirpparin muut asiakkaat, niin keskittynyt olin syynäämään.) Lyyti rakastaa keinumista ja olin jo aikeissa ostaa ihan kaupasta sellaisen muovikeinun, kun ei kirppareilta löytynyt sopivaa. Olen aaaaika iloinen, ja niin on muuten Lyytikin. Alkoi nauraa kovaan ääneen jo kun näki keinua ripustettavan kattoon.


Ilmaislaatikosta löytyi tällainen body, joka oli aivan käsittämättömän ohut ja joustava, sekä ihanan löllö ja nuhjuinen. Täydellinen yöpaita!

Toteutimme maanantaina syntymäpäiväni kunniaksi retken Tallipihalle. Tätä oli meinattu niin kauan, että lähdimme matkaan vesisateesta huolimatta. Koska lähdimme ensisijaisesti katsomaan hevosia, tulin ottaneeksi kuvia vain hevosista ja Lyytin ilmeistä hevosia katsellessa... Kyllä me vähän shoppailtiinkin, suuri kiitos ennen kaikkea Ahdin tilan Jasmiinalle hyvästä palvelusta, tulemme toistekin!

4 kommenttia:

 1. Sievä keinu, erikoisen hauskan mallinen! Meillä lapset hinkuvat heppailemaan, jospa huomenna saisin soitettua tallille...

  VastaaPoista
 2. on kyllä hirmu hieno keinu! yksinkertainen malli, mutta silti kauhean erikoinen, ja kangaskin ihan teidän tyylinen :)

  VastaaPoista
 3. AnniP: Me käytiin Lyytin kanssa katsomassa heppoja uudestaan, tällä kertaa hieman lähemmin, mutta mitään kipinää ei ollut vielä havaittavissa... :) Teidän lasten iässä sen luulisi olevan jo kova!

  tekstiviesti: Aivan samaan ihastuin! Tosi simppeli, mutta toisaalta ei ole samanlaista tullut koskaan vastaan.

  VastaaPoista
 4. Ihan huippu keinu. Ja on aina super kivaa löytää oikeasti halvalla jotakin tosi mieluisaa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!