sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Pöytäliina


Eilisestä pussilakanalöydöstä ompelin pöytäliinan keittiöön, jotta saataisiin syksyksi vähän jotain piristystä sinne. Keittiössä on mielestäni ankeat kaapit, ylemmässä kuvassa näkyykin vähän yhden kaapin reunaa. Ei nyt hirveimmät mahdolliset, mutta tuollaiset perusysärit kuitenkin! Hyi.

Jonkinlaiset vinyylitarraratkaisut saattaisivat piristää keittiötä, esimerkiksi nämä on tosi kivat. Hirmu kalliit vaan. Toisaalta ollaan tuumattu, että asutaan tässä aika kauan, joten mielellään sitä viihtyisyyteen sijoittaa.

Osaisiko joku neuvoa mistä tuollaista vinyylitarraa saisi ihan arkkeina?

4 kommenttia:

 1. Tulipas siitä suloinen pöytäliina :)

  Vinyylitarrasta en tiedä mutta jos yhtään jaksaa askarrella ni suosittelen dc-fixiä jota saa ihan normi rautakaupasta. Niistä mä oon teheny ne mun blogissa olevien ikkunapokien tekstit ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kökkö miten ihana pöytäliina, kade... Meillä tosin ei kyllä vielä muutamaan vuoteen voi käyttää kuin kerniä, sais joka ruokailun jälkeen laittaa liinan pyykkiin lapsen jäljiltä :D No onneksi kerni-kuosejakin on vaikka minkälaisia.

  VastaaPoista
 3. Tää nyt ei liity tähän tekstiin, mutta katoin tosta sun kirpparilistasta, että välineitä leikkikeittiöön, aah, onks teillä jo se keittiö? :D Voi vitsi mä niin haluun neidille pikkukeittiön ja pienetastiat ja kaikki (tää on näitä mien lapsuushaaveiden toteuttamista lapsilleen, kumpihan niillä leikkis enemmän? ;D)! :) Ja pulpetti ois niin niin ihana, oon haaveillu jo varmaan kymmenen vuotta omasta pulpetista! :) Niitä vaan ei oikein löydy mistään - paitsi toisten kodeista! :D Tulipas pitkä kommentti, ehkä et kuitenkaan pane pahakseks.. ;)

  VastaaPoista
 4. aNNa: Pitää koittaa! Hitsi kun tässä ihan lähellä ei oo rautakauppaa, niin ei pääse tuosta noin vaan poikkeamaan.

  Emma: No meilläkin mies roiskii tuohon ruokaa joka kerta kun syö! Onneksi osaa itse pyyhkiä tahran :) Yritän ajatella tuota arkiliinana ja hengittää vaan syvään jos tahraantuu. Kivempi se on joka päivä pöydällä nähdä sotkuisena kuin silloin tällöin viikattuna kaapissa.

  Johanna: No toi leikkikeittiö ja pulpetti on just semmosia mun omia haaveita jotka ei koskaan lapsuudessa toteutuneet! :D Leikkikeittiötä meillä ei vielä ole, tarkoitus olisi ostaa Brion leikkihella Lyytille joululahjaksi... Toisaalta Jessellä on äitinsä luona leikkihella jonka (isän puolen) mummu on joskus ostanut hälle joululahjaksi, eli periaatteessa Lyyti perisi sen. Jesse ei varmaan sillä enää äidillään leiki, joten ollaan oltu aikeissa kysyä jos sen voisi saada tänne meille jo Lyytille :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!