perjantai 10. syyskuuta 2010

Pöttijätkylä


Meidän Lyyti painaa jo 4655g ja on äitin ja iskän jättipötkylä, eli Pöttijätkylä! Hassua, kun oma tuntuu niin isolta, vaikka eräs ikätoveri (joka oikeastaan on muutaman viikon nuorempi!) painaa jo yli seitsemän kiloa.

Itse olen 1,8 kilon päässä tavoitepainostani ja ajattelin tänään lenkkeillä sen kunniaksi. Normaalistihan en liikuntaa harrasta (siis oikeasti mitään liikuntaa), mutta koira ja vaunut varmaankin arvostaisivat kovasti jos pääsisivät joskus ulos. Painoni on tähän mennessä tippunut mm. syömällä toissapäivänä neljä suklaapatukkaa. Eli ei, en tiedä miten tämä kaikki tapahtui!


Meillä on nyt kirpparipöytä ja menen tänään sitä kohentelemaan ja viemään lisää tavaraa. Joka kerta on pakko ottaa muutama pieni kori, ne on jotenkin näin syksyisin niin vastustamattomia!


6 kommenttia:

 1. Ihana pöttijätkylä ♥ Lyytihän oli sen verran pieni syntyessään, et ois aika ihmevauva, jos ois vaikka Akun kokonen nyt :D Hienosti tullu painoa lisää :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten pikkuinen pötkylä <3 (Lilja oli ja on vieläkin paljon ikäistään isompi, niin kaikki muut vauvat tuntuu aina pikkuruisilta...)

  VastaaPoista
 3. Hei! Blogissani on sinulle pieni haaste!

  http://agirlandanotebook.blogspot.com/2010/09/my-style-alphabet.html

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni jättipötkylä! :) Sulla on kyllä kohtalaisen toimiva laihdutusurakka menossa, suklaapatukat ja liikkumattomuuss kuulostaa mainiolta. Itse olen myös ollut moisella syö-kaikkea-mitä-tahdot-täysin-estottomasti-äläkä-vain-liiku jo pitkään, vaan mulla ei ole ollut ihan yhtä hyvää tulosta tuon laihtumisen kanssa. :) Mutta jos sitä huomenna.

  VastaaPoista
 5. ankva: No joo, olis kieltämättä vähän omituista. Mun yksi tuttu on ollut yli viisikiloinen syntyessään, eli siis puolisen kiloa isompi kuin Lyyti nyt! Kaikki kunnioitus tän Oskarin äidille :D

  Eena: Jos totta puhutaan, niin mun salaisuus taitaa olla se, että unohdan tosi usein syödä nykyään. Syön aamupalan, ja yhtäkkiä kello on seitsemän illalla. Tätä onkin sitte hyvä paikkailla vetämällä hirveät määrät suklaata! Pitäis alottaa joku suklaalakko ja ostella kaapit täyteen kaikkea terveellistä :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!