torstai 16. syyskuuta 2010

Matto ja kumppanitKävimme hakemassa Kontista lastenhuoneeseen maton. Jesse tulee meille pian viikoksi, enkä halunnut että toinen joutuu leikkimään paljaalla lattialla. Varsinkaan, kun täällä ei vielä(kään!) ole lämmitykset päällä. Haaveissa oli ruskeansävyinen keltaisella ja oranssilla höystettynä, mutta sellaista ei ollut. Tämä oli kaikkein kivoin ja onneksemme myös halvin! 9€. Nyt kun huoneessa on noin hailakka matto, se kaipaa mielestäni väriä ja paljon! Ideoita otetaan vastaan. Seinätarrat on mietinnässä ja verhot vaihdan värikkäämpiin, jos sopivat sattuu vastaan.


Tossuja varten ostin nappeja. Pareja on vaikea löytää, mutta muutamille aivan ihanille löytyi! Suurin osa napeista on mustia, mutta suurin osa nappitoiveistakin on mustia, joten hyvä niin :)

Tein Väkerryksiä-blogin Marjuskan kanssa vaihtarit, lapaset saapuivat tänään. Minä virkkaan vastineeksi tossut lauantaina automatkalla. Mennään Pohjanmaalle, anoppi pitää miehelle kolmekymppiset. Minä en leiponut edes kakkua raukalle, mutta eipä me minunkaan kaksikymppisiä reilu vuosi sitten juhlittu, joten tasapeli!

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun blogi on ihana :) Itte otetut kuvat on aina kivoja ..esitti ne nyt sit mitä tahansa ;)
  Mihis päin pohjanmaata suuntaatte?

  VastaaPoista
 2. ankva: ON! Eiks oo ihana? Mä näin ton ekan kerran semmosessa villapaidan ohjeessa, vielä joskus kudon ittelleni sellasen!

  aNNa: Kauhajoelle, avomies on sieltä kotoisin. Minä oon Keski-Pohjanmaalta :)

  VastaaPoista
 3. Suht lähelle siis tuutte :) Kivaa viikonloppua!
  Ja nyt vasta tajusin itekkin kattoa noita lapasia tarkemmin, niisstä tottatosiaan on pöllö ..aika hienot :)

  VastaaPoista
 4. Voisitko kirjottaa postauksen, jossa olis jotain säästövinkkejä yms? Siis semmosen, et miten selviät vähällä rahalla :D Enkä nyt mitenkään aattele, et olisit köyhä tai mitään, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Hei Anna tulin vastavierailulle ja sinulla on mukava tunnelma täällä.Onnea elämääsi ja iloa arkeesi.Monin lämpöisin terveisin maria

  VastaaPoista
 6. Annan säästövinkit on, et neuvolatäti antaa ruoka-avustuspusseja ihan ilman mitään syytä ;D

  Mut oikeesti, sie vaikutat niin fiksun säästäväiseltä et miustakin ois kiva kuulla siun vinkkejä :) Ku mie oon hirvee tuhlari ite, vai yritän säästää :p Yritän nyt ainakin alkaa ostamaan Akulle enemmän vaatteita kirppikseltä, tulee aika paljon halvemmaks kuitenkin kun uusien hankkiminen :) Ittelleni en valitettavasti kovin usein mitään sopivaa löydä

  VastaaPoista
 7. Toi säästövinkkipostaus on korvan takana, mutta vielä pahasti kehitteillä. En oo keksinyt mitään maailmaa mullistavaa teille jaettavaksi. Miehen kanssa keskusteltiin asiasta ja tultiin siihen tulokseen, että me ollaan vaan niin pirun pihejä! Mutta katsotaan... :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!