lauantai 4. syyskuuta 2010

Jotain pientä

Näitä pieniä juttuja ei tule ikinä kuvattua ja esiteltyä. Tässä kuitenkin muutama. Toisen tuttiketjun virkkasin kuukausi takaperin ja toisen tänään. Keltainen on sympaattisen rosoinen, lanka on palvellut tätä ennen monessa neuleessa, jotka ovat aina syystä tai toisesta saaneet purkutuomion.


Klipsut henkseleistä, jotka mies on saanut joskus työpaikalta joululahjaksi. Mustat kuminauhaiset, joihin oli painettu koko matkalle vuosilukua 2000. Liekö tarpeen sanoakaan, että näitä milleniumhenkseleitä ei ole koskaan käytetty...


Pikkusukat Lyytille. Näitä tarvitaan nyt kun meillä ei ole vielä lämmitykset päällä. Sisälläkin saa olli villasukat koko ajan. Ja sehän ei haittaa, sillä minä tykkään villasukista!

Itselle en tykkää sukkia tehdä, mutta Lyytille voisi vielä muutamat tekaista. Minä tassuttelen mielummin tossuissa tai mummon kutomissa sukissa :) Myös tumppuja pitäisi tehdä, yksi pariton tuolla odotteleekin jo pariaan.


Olen myös taas shoppaillut ihan vähän. Tämä paita suorastaan huusi päästä meille! Iso kiitos Retrokkaan Jennylle, joka paidan on tehnyt!

Paidan koko oli 3-6kk, mutta koska Lyyti vastaa kooltaan noin kuukauden ikäistä, on paita vielä liian iso käyettäväksi. Noh, me kyllä jaksetaan odottaa!

3 kommenttia:

  1. Tuttiketjuja on ollut vaikka minkälaisia, mut eipä ole käynyt mielessä et niit vois virkata :D. Sopivan pientä olis minullekkin taas harjotella tuota virkkaamista :)

    VastaaPoista
  2. Kiva idea virkata tuttiketju, niihin sais langanjämiäkin hyvin menemään. Meillä vaan ei ihan vauvoja ole nyt lähipiirissä, mutta laitetaan idea korvan taa, josko mummona sitten pääsis virkkaamaan. Söpöt sukat ja nuttu!

    VastaaPoista
  3. Minäkin nappasin tämän idean jostain muualta ja kyllä ilahdutti kun tajusin, että eihän tässä ompelemaan tarvi ryhtyä! Kyllä minä ompelemisesta tykkään, mutta me vaan ei aina tulla ompelukoneen kanssa niiiiin hyvin juttuun.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!