lauantai 11. syyskuuta 2010

Päivän kirput

Joskus lykästää! Alle tunti ja alle 20€, ilman minkäänlaista etsimistä ja penkomista (vaikka sekin on kivaa!). Joka pöydästä nappasin jotakin mitä oon aina halunnut, kaikki sopuhintaan. Osa piti jopa jättää sinne.

pientä ja ihanaa Lyytille

pitsiliina ja pari koria lisää

punaiset essut ja vihreä pussilakana

nalle Jesselle

puinen vetokärry

Mm. tuo vihreä kangas ja puinen kärry on ollut kovastikin hakusessa, myös kypärälakkeja ja villasukkia meillä tarvitaan kipeästi lisää :)

8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Tässä on jonku aikaa ollu päällä kauhea vauvakuume, tai oikeastaan kuume kaikkea sitä oheistavaraa kohtaan. Olis ihana löytää kauniita vauvan vaatteita ja ihania leluja ym... hehe, todellisuudessa kai haluaisin vaan ite käyttää niin hauskoja retrokuoseja :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia kangaslöytöjä, varsinkin vihreä!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo nalle, minulla oli tuollainen lapsuudessani :) Muutenkin hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
 4. Bermudan Jenni: Mulla on ollut koko ikäni hirveä hinku ostella kaikkea ihanaa vauvasälää! Lyytin pukemiseen menee aina kohtuttoman kauan, ite käytän samoja vaatteita viikon kerrallaan ja näytän suoraan sanottuna ihan perseeltä :D

  VastaaPoista
 5. Katselin kirpparitarvelistaasi ja huomasin siellä pulpetin. Näin jonkun aikaa sitten pulpetteja Kirpputorikeskus Suomessa Lakalaivassa. Käypä katsastamassa :)

  VastaaPoista
 6. IHania löytöjä. Aivan ihana tuo pussilakana. Mä olen niin tykästynyt vihreään tänä syksynä. Ja tuo vetokärrykin on niin suloinen :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!