keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Unihepat

Ole ommellut illat pieniä uniheppoja. Yksityiskohtien suunnittelu ja ompelu on suhteellisen hidasta. Jokainen on vähän omanlaisensa, enkä haluaisi kahta samanlaista tehdäkään.Mutta onhan tämä ankaran mukavaa! Paitsi täyttäminen. Se on suoraan sanottuna ihan paskaa. Lähinnä siksi, että täytteenä on langanpäät ja kankaanjämät, joitka pitää aika huolella muotoilla hepan sisään, että tulee siistiä jälkeä. Aika turhauttavaa hommaa, sanon minä.

Koristelu ja kirjominen on ihanaa. Saa löhötä samalla sohvalla telkkarin ääressä ja huikkia miehelle tietokoneelle, että kato mä tein nyt tämmösen eiks oo hieno. Ja aina se sanoo, että on :)

Mulla on täällä näin reipas apulainenkin!

Ja tyytyväinen koekäyttäjä :)

8 kommenttia:

 1. Teijän neiti on kyl maailman söpöin pien tyttö ♥ Ja Aku on tietysti söpöin poika ;)

  Ja ihanii uniheppoi

  VastaaPoista
 2. Onpas kivan näköisiä heppoja :).
  5v tyttö meinas että hällekki, joten saako idean varastaa ja ruveta tekemään?!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä pikkuapulainen! Meidän kisut ovat niin paljon pihalla näin kesällä, että hyvä jos syömässä muistavat käydä, ei ole "apua" niistä, ei. Ja voi kuinka voi olla pieni tyttö niin söpöläinen! Ja komiat hepat tietty! :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on täällä kaikkea hauskaa ja retrokuosista. Ja ihanan pieni vauveli teillä!

  Selailin tuossa pari päivää sitten aikani kuluksi koko blogisi läpi ja nyt viimein onnistuin kommenttiakin jättämään. Siis kiitokset vierailusta blogissani, sitä kautta löytyi tämäkin hauska blogi.

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Voitin arpomasi isoäidinneliö peiton ja olen yrittänyt laittaa osoitetietoni sähköpostiisi useaan kertaan (viimeksi aivan hetki sitten) mutta saan aina vastausviestin jossa kerrotaan ettei vastaanottaja pysty sitä viestiä vastaanottamaan. Eli palvelin ilmoittaa ongelmasta sähköpostitipalvelimesssasi. Olen yrittänyt myös toisesta sähköpostista mutta vastausviesti on sama.
  Terveisin Ritva

  VastaaPoista
 6. Liityin blogisi lukijaksi ..en enää edes muista mitä kautta tänne eksyin. Kauniita kuvia ja nättiä tyttöjä. Tulen herännein silmin ihmettelemään uudestaan :)

  VastaaPoista
 7. Sani: Idean saa tottakai varastaa :)

  Ritva: Vika oli tosiaan minussa, sähköposti oli sivupalkissa väärin! Nyt se on korjattu :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!