tiistai 27. heinäkuuta 2010

"Muutama" kirppariostos

Asun alle kilometrin päässä Hervannan kirpputorista, mikä luonnollisestikin tarkoittaa sitä, että siellä on pakko käydä usein. Kirppari on ihana! Sieltä voi tehdä oikeita löytöjä, sillä se on niin syrjässä, ettei törkeän korkea kaupunkihinnoittelu sinne asti yllä. Kirpputori on kuitenkin tarpeeksi suosittu, jotta siellä kannattaa käydä. Uutta tavaraa ilmestyy siis uesin.

Tällä viikolla minun ei pitänyt käydä, koska pistin juuri yli kolme kymppiä kotipaikkakuntani kirppikselle ja Konttiin. Ei mikään suuri summa, mutta siitä näkee, että homma alkaa ryöstäytyä käsistä. Ihan kaikkea ei tarvitsisi ottaa, vaikka kaikkea kivaa löytyisikin alle eurolla.

No, joka tapauksessa. Tein näin hienoja löytöjä!

Lyytille vaatteita, parhaimpana Marimekon paita 20snt!

Sekalaista sälää ja punaista keittiöön. Kaikki muut taisivat olla 20cnt/kappale, paitsi nuo helmet, jotka maksoivat yhteensä euron.

Lyytille syöttötyoli 12€. Mitä mieltä olette, oliko turhan korkea hinta? Tukeva tuo oli, mutta huonosti maalattu. Aika paljon valumia, ynnä muita. Maalailen uudestaan jos ehdin ja jaksan, mutta on tuo noinkin ihan sympaattinen.

Itselleni löysin mustan neuletakin, sellaista tarvitsinkin! Tämä oli vielä tällainen kivan pitsinen, mulla on aikaisemmin ollut vain niitä Henkkamaukan perusmustia, ilman mitään hienouksia.

6 kommenttia:

 1. kivat löydöt! kirppikselle pitäisi ehtiä useammin.

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä! minusta et maksanut liikaa syöttiksestä. Olen harvoin nähnyt kirpparilla alle 20e syöttötuolia. itselläni hakusissa kanssa musta neuletakki, sinä löysit jo hienon :)

  VastaaPoista
 3. Upeita löytöjä, ihana punainen piirakkavuoka <3 Miekin oon pari kertaa löytäny Liljalle Maripaitoja ihan pikkurahalla. Et todellakaan maksanut syöttiksestä liikaa, tiesitkö että niitä on lähes mahdoton löytää kirppiksiltä, siis tuollaisia puisia? Ne menee kaupaksi ihan samantien. (Ylihintaisia muovirötisköjä kyllä löytyy.) Meidänkin piti ostaa uus syöttis kun monen viikon etsinnästä huolimatta ei käytettyä puista löytynyt...

  VastaaPoista
 4. No jos totta puhutaan, niin minäkin oon etsinyt tammikuusta asti syöttötuolia ja halvimmat on olleet 30€ (ja huonompikuntoisia kuin tämä!). Mutta oli mukava saada jonkun muunkin mielipide hinnasta, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Paljon hyviä löytöjä olet tehnyt! Syöttötuoli oli kyllä edullinen! Itse satuin löytämään odotusaikana tuollaisen kirpparilta 20€ ja oli mielestäni kohtuuhintainen. Pakko oli se silloin ottaa mukaan, kun ei kovin usein noita ehdi tulemaan vastaan...
  Minullakin kirppari ja pelastuarmeijan kirppis on niin lähellä, että usein tulee poikettua... ja aina jotain jää matkaan... ylensä kyllä ihan pikkurahalla. =)

  VastaaPoista
 6. Kivoja löytöjä! ja syöttötuoli oli mielestäni todella edullinen :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!