lauantai 24. heinäkuuta 2010

Keittiöpyyhkeet

Käsityöblogia taisin alunperin ajatella kun tämän perustin, mutta harvoimpa tulee käsitöitä kuitenkaan blogattua! Nyt kuitenkin jotain pientä sentään :)


Neliön mallisesta pöytäliinasta (jota taisin aiemmin virheellisesti kutsua pyyhkeeksi) valmistui neljä sievää keittiöpyyhettä. Reunapitsit ovat uudet, virkkasin ne ankaralla vimmalla eilen Novitan Kotiväestä. Ihan vieras lanka minulle, mutta tykkäsin kovasti! Ohjekin on novitalainen, täältä reunapitsi nro 3. Sen verran tein muutosta, että virkkasin pitsin yläreunaan vielä rivin kiinteitä silmukoita, jotta pitsi olisi helpompi ommella koneella kiinni.Minä tykkään kovasti! Meillä on ennestään ihan vaan muutama keittiöpyyhe ja nekin on vanhoja ja rumia. Tarkoitus olisi löytää kirpparilta myös joku kiva ruskeasävyinen vanha liina/pyyhe ja tehdä siitä pyyhkeitä valkoisilla pitseillä.

2 kommenttia:

  1. Voi että kun minäkin osaisin tehdä kaikkea tuollaista ihanaa! Tai viitseliäisyydestähän se lähinnä varmaan on kiinni... Mut täytyy sanoa että oot tosi taitava ja ahkera :)

    VastaaPoista
  2. sulla on ihanan elämäntäyteinen blogi! tulin heti vastavierailulle ja tulen toistekin!

    -mirka-

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!