torstai 21. lokakuuta 2010

Muksu-messut


Voitin IituLiinan Facebook-arvonnassa liput Muksu-messuille! (En ole ikinä aikaisemmin osallistunut moisiin, koska ne ovat mielestäni typeriä mainostemppuja joissa ei kuitenkaan voi voittaa... tästedes osallistun aina!) Paketin toinen lippu oli lasten, mutta messuilla oltiin kivoja ja saimme tuolla lastenlipulla hyvitystä toisesta aikuisten lipusta.


Itse messuila jäi muistoksi vain yksi kännykkäkuva, mutta sitäkin ihanampi! Lyyti ei pupusta paljoa välittänyt, mutta muuten kyllä oli ihmeissään vähän kaikesta. Päikkäreitäkään ei nukkunut koko päivänä kun messujen jälkeen meille tuli vielä vieraita. Toivottavasti juuri alkaneet yöunet ovat nyt sitten sikeät :)


Lähdimme pääasiassa vaippaostoksille, joten vaippoja! Nuo ylimmän kuvan vaipat on niiin jotain made in Honkong. En googlettanut vielä tarkemmin. Yhdenkoon taskuvaippa jossa oli kaksi imua mukana 10€/kpl! Otimme sitten ihan kaksi kokeeksi, Lyytillä kun on aika huonosti noita vaippoja nyt kun pienimmät alkavat jäädä pieniksi. Sininen vaippapussi tuli kaupanpäälle.

Apinavaippa on yhdenkoon sisätäyttö, mies valitsi kuosin. Mulla alkaa niin nuo apinat ja norsut (ja varsinkin ne ötökät!) tulla korvista ulos, mutta menkööt. On meillä norsukuosisia Muksujakin varmaan kolme ja ihan olen onnistunut niiden kanssa sovussa elämään.

Pesupähkinät oli halpoja ja hernepussi Lyytille messumuistoksi.


Småfolkin ihana, oli vaan pakko ottaa! Yhtään 68-senttistä bodya Lyyti ei kyllä enää tarvisi.

Myyjä oli mukava ja esitteli kaikki bodyt mitä heiltä löytyi ja jutteli muutenkin vaikka mitä. Vaikka aika vähän messuilla kyllä oli porukkaa ainakin tänään, vähän joka paikassa pysytyi jäädä juoruamaan ja jos menit samaan paikkaan uudestaan, niin myyjä muisti varmasti (tosin oltiin Lyytin kanssa pukeuduttu sävy sävyyn, eli oltiin varmaan melko mieleenpainuvia. Ainakin kaikki huomautteli meille siitä :D).

Kiitos vielä IituLiinalle, ilman teitä olisi varmaan jäänyt reissu tekemättä!

5 kommenttia:

 1. Tervehdys!
  Käveltiin sisääntulossa vastaan :D Eli mieleenpainuvat ihanat vaatteet teillä oli :)
  Olin pojan kanssa juuri noin 5 tunnin leikkimisen ja konsertoinnin jälkeen lähdössä kotia kohti.
  Mukavat messut oli meidänkin mielestä!

  Ihana tuo småfolkin body!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi kuva tuolta messuilta, mäkin heti katoin ku ootte ihan sävy sävyyn :D Ja tosi kiva toi body! :)

  VastaaPoista
 3. Me käytiin myös, ostin puseroita pojalle ja ison satsin xylitoleja.
  Poika tykkäsi Maltista ja Valtista, ja oltiinkin ajoitettu tulo niin että se nähtäisiin.

  Aika pienet messut Hesan Lapsimessuihin verrattuna, mutta mukavaa oli se että tilaa oli kulkea ja puuhapisteisiin ei tarvinnut jonottaa !

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!