sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kultaisin ilta-aurinko maalaa maailmaan meidätkin kauniimmin

Kuinka moni on huomannut, että tämän blogin nimi on sama kuin eräällä PMMP:n biisillä? Liitän sen tämän postauksen loppuun, koska minusta teidänkin tulsi kuunnella PMMP:tä.


Otsikkokin on tuolla linjalla ja aivan oikeassa! Miedän olohuoneeseen laskeutuu joka ilta aivan uskomattoman kaunis auringonpaiste, joka saa kaiken näyttämään entistä kauniimmalta! Kamera tätä kauneutta ei valitettavasti tallenna, vaan saa kaiken näyttämään lähinnä valottuneelta.

Kävin perjantaina kirpparilla ja löysin vähän kaikkea, jännittävin löydöistä oli kuitenkin mielestäni nämä puuhahmot! Olivat pussissa, joka maksoi kaksi euroa. Kotona pääsivät maustehyllyyn.

Tämän punahameisen tyttösen pohjassa lukee Siiri, Tallinna 1974.


Eilen värjäsin tukan. Oi mustat hiukset! Ostin kyllä ruskean purkin, mutta olkoot. Vielä kun pituutta saisi, puolipitkillä hiuksilla naama näyttää kauhen pitkältä! Olen leikannut monestikin hiukset lyhyeksi ja aina kadun! Ehkä nyt olen vihdoin oppinut, ja kun tämä kasvaa, niin se pysyy! Eikä enää vaalene.

(Otin kuvan itsestäni pois, oli mielestäni niin kauhea...)

Ja lopuksi tosiaan se Onnellinen päivä.

3 kommenttia:

 1. Voi mitä symppis puunukkeja!

  Nätti oot, hienosti sopii tommosetkin hiukset :) Täälä on toinen joka aina haaveilee lyhyistä hiuksista ja katuu ku ne leikkaa. Nyt on taas lyhyet ..heti ku kehtaan mun luottoparturille sanoa et alan taas kasvattamaan ni sit aletaan elämään taas sit rasittavaa aikaa ku ei hiuksia saa mitenkään :D

  VastaaPoista
 2. Voi, hurmaavia puuhahmoja ja sopivat tosi hienosti tuohon hyllyyn! :)

  VastaaPoista
 3. onnellinen päivä meidän paratiisissa on aluillaaan!<3 pmmpllä on kyllä hyviä sanoituksia!

  ps. IHANA blogi! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!