sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Ihan mieletön kissapläjäys

Pikkukissa Aili (eli Lilli) on kaksivuotias ja äidin oma kulta Kalle taasen kolme. Kissat ovat sisaruksia peräkkäisistä pentueista.

Kalle tykkää sijaita ihmisen kannalta hankalissa paikoissa.


Aili taas ihan vaan typerissä paikoissa...


Parhaiten typerykset viihtyvät kuitenkin yhdessä!


Vähän väsynyt meininki täällä, venähti eiliset leipomiset aika pitkälle yöhön. Mutta nyt on kuulkaas sämpylää!

12 kommenttia:

 1. Heh! Hauskoja katteja:) Ihana postaus!

  VastaaPoista
 2. Tuohan on ihan niin kuin meiltä! =) Meillä vain kaksi kollia. Toinen on vähän hölmö ja kömpelö, aina vähän tiellä. Toinen löytyy milloin mistäkin, tuuletusluukku kesällä ihan lmepparipaikka, sisäkissoja kun ovat. Samainen kissa myös tekee aina pikkuisen pahaa. Yhdessä viihtyvät hyvin ja iltaselle äiskän ja iskän sylissä, kun tyttö on mennyt nukkumaan ja saa rauhassa makoilla. =)

  VastaaPoista
 3. voi miten söpöjä ! Muistan kun kalle tuli välillä meidän pihaan kun asuttiin naapureina, siinä se kävi pyörähtämässä ja maukaisi ja luikki sitten puiden välistä takaisin omalle puolelle. Oli vielä pieni silloin! Ü

  VastaaPoista
 4. Kissat on niin ihania, ainakin välillä ;) Mukava postaus ja hauskoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille yhteisesti!

  Laura, Kalle aina istui meidän olkkarin ikkunalla ja naukui tosi kaihoisasti teillepäin. Kerran tuuletusikkuna oli auki ja se hyppäsi sieltä alas. Sain ihan hirveän paniikkikohtauksen, että nyt sillä katkes jalka kun siitä on niin hirveä pudotus! No ei katkennut, Kalle kiersi etuovelle ja jäi sinne naukumaan. Kun pääse sisälle, niin meni uudestaan ikkunalle ja hyppäsi ulos :D

  VastaaPoista
 6. Kissat on ihania idiootteja :D ♥

  VastaaPoista
 7. ihana kollaasi kissoista! :) ja niin hauskaa, kun kisut on ihan saman värisiä kuin meidän kissalapsi -tai niin, onhan sekin jo puolitoista vuotias. äsken vielä pikkukilli. ja meillä kisu tykkää olla SEKÄ ihmisten edessä että tyhmissä paikoissa! juurikin telkkarin edessä, läppärin päällä, tulostimen päällä mutta vaan silloin kun on tarve tulostaa, vessan altaassa, käsien päällä jne.. :)

  VastaaPoista
 8. Hurmaavat otukset! Ja otokset myös.

  Mulla oli kissa, joka tykkäsi nukkua mikrossa...

  VastaaPoista
 9. On kyl aivan ihania kaveruksia :) Ottaisin mieluusti pari kisulia meillekin piilottelemaan, mutten allergian takia pysty. Ihailen sit aina muitten kisuja :)

  VastaaPoista
 10. Voi, tuo on niin tuttua meilläkin. :) Ihania kuvia kateista!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!