maanantai 17. tammikuuta 2011

Neulomuksia

Olen neulonut Lyytlle viimeaikoina paljon villiksiä. Äitiyspakkauksen vaippakuoret menivät pitkään, puolen vuoden ikään saakka. Hyvin palveltuaan olivat niin kulahtaneita ja tummuneita, että värikkäät villahousut otettiin ilolla vastaan!


Kaikki on tehty Villapöpien ohjeella. Koot ovat mielestäni hassut, sain tehdä kahta isointa kokoa, eli kokoja 3 ja 4, vaikka painon puolesta Lyytille pitäisi hyvinkin mennä koko 2! 


Tämä isoin koko on tosin reilu, mutta täysin käyttökelponen sekin! Malli on kyllä siitä hyvä, että isommatkin housut pystyttiin ottamaan käyttöön heti.Lankoina käytin Novitan puroa (ylin kuva) ja Vekaravintistä tilaamaani virokaista hahtuvalankaa. Tuo virolainen ei oikein sopinut näin isoille puikoille, oli tosi ohutta. Villahousuista tuli kyllä tarpeeksi pitävät, mutta todella nopeasti ne venähtävät muodottomiksi. Onneksi ne saa märkänä motoiltua helposti takaisin :)


Jesse löysi valkoisen piponi ja halusi samanlaisen, mutta mustan tai tummanvihreän. Kun lähdin kauppaan hakemaan lankaa sain kuitenkin luvan ostaa ihan mitä väriä vaan. Päädyin sitten ruskeaan, kun nuo ykköstoivevärit alkaa tulla jo korvista ulos. Ne on aika suosittuja tossuvärejä... Ruskea oli onneksi mieluinen, kommentti väriin oli innostunut "Jes!!".

Pipo oli ihanan simppeli ja nopea neuloa. Malli on oma ja ohjeen voisin koittaa kirjoittaa tänne ylöskin jossain vaiheessa! Monikäyttöinen malli, tein samoilla silmukkamäärillä kuin omani ja näyttää ihan hyvältä Lyytinkin päässä!


Eilen meillä kävi ihania vieraita ja Lyyti sai tällaisen kirahvin! Kiitos Maria ja Laura

1 kommentti:

  1. Kivoja neuleita! Kyllä nyt villaista on tarvinnutkin.
    Blogissani on sinulle tunnustus, käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!