maanantai 10. tammikuuta 2011

Lyytin uudet jutut

Marakattimarssin alesta löytyi Lyytille kaksi kappaletta iki-ihania vauvatyynyjä! Lyyti ihastui tyynyn reunassa oleviin terälehtiin niin, että sain kaikessa rauhassa istua aamupäivällä juomassa kahvini kun toinen tutki niitä.Eilen ompelin syöttötuoliin pehmusteen. Koska olen (syystäkin) epäileväinen omien ompelutaitojeni suhteen, käytin pehmusteen päälliseen vanhan paitani. Kangas on sen verran kulahtanutta, että kauhan siistin näköinen pehmusteesta ei tullut, vaikka siististi ompelinkin (kerrankin!). Näin väliaikaisena se kuitenkin menee mainiosti. Ompelen uuden sitten kun löydän mieleiseni kankaan.

Siivosin vaatekaappini eilen ja poisheitettävää vaatetta tuli kaksi isoa kassillista! Olen säästellyt vuosikaudet kaikkia mahdollisia vaatekappaleita, vaikka useimmat eivät sopisi enää kuin siivousräteiksi. Parempikuntoisista pitäisi keksiä nyt jotain pientä (ja helppoa) ommeltavaa. Lähes jokainen vaate on jollain tapaa vähän rikki, enkä jaksa niitä kirpparia vartenkaan ruveta parsimaan.

3 kommenttia:

 1. Hei, mä kattelin noita tyynyjä kans.
  Suloinen Lyyti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Lyyti tossa ekassa kuvassa :) Ja tosi kivan näkönen pehmuste!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloisia kuvia Lyytistä <3 Kävin täältä vinkin saaneena kurkkimassa noita vauvatyynyjä ja laitoimpa tilaukseen eräälle pienelle pojalle tuollaisen. Toivotaan että on mieleinen täälläkin suunnalla :)

  Hyvältähän tuo pehmuste näyttää ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!