sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Oranssia ja vihreää

Hah, tein sen vihdoinkin, nimittäin ompelin imetystyynyyn uuden päällisen! Saimme miehen siskolta vauvanvaatteita ja otin myös tämän tyynyn, vaikka olen suhtautunut imetystyynyihin vähän varauksella. Ajattelin, että ostamaan en sellaista ainakaan rupea, koska saan varmasti imetettyä ihan tavallisen tyynynkin kanssa. Toki moinen kuitenkin kelpasi, kun ilmaiseksi sain. Päällinen vain oli järkyttävä, siitä löytyi kaikkea kolmea inhoamaani: 1. nalleja 2. koiria 3. vaaleansinistä.

Tämä uusi on jostain mummolta saamastani retrokankaasta (sain niitä aikamoisen läjän kun viimeksi kävin) ja oli muuten tukevaa kangasta! Parempaa kuvaa tyynystä ei valitettavasti ole, nappasin kiireessä vähän väärillä asetuksilla (kuten valottuneesta taustasta näkyy). Toisella pitkällä sivulla on aukko, jossa on nappikiinnitys. Ruskeat napit ovat kirpparilta ja nappien (mustat) lenkit (en jaksanut tehdä kuutta napinläpeä) erään vanhan yöpaitani olkaimista. Olisin laittanut vetoketjun, mutten jaksanut käydä ostamassa :D


Tyyny toimii kuin unelma, ainakin selän alla televisiota katsoessa!

Alan pikkuhiljaa tulla ihan juttuun ompelukoneen kanssa, seuraavaksi pitäisi hoitopöydän hoitoalustaan ommella lisää päällisiä. Yksi sentään on jo valmis, kolme olisi tarkoitus tehdä. Päällisten reunat teen noista mummolta saamistani kankaista, vihreä keskiosa on fleeceä. Ja mitäs vielä. Joo, tein tuosta tosi hienosti kirjekuorimallisen (eli tuo on äärimmäisen rumasti ommeltu käsin istumaan tuohon alustaan).


Tässä vielä muutama poiminta Taitomaasta. Etenkin tuo takki suorastaan huutaa ostamaan! Ajattelin kuitenkin ostamisen sijaan opetella itse ompelemaan moisen, kun noita kankaitakin kerta löytyy :)


Kaikki tässä postauksessa on oranssia ja vihreää. Tykkään kyllä muistakin väreistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!